Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandes leş Ben Arfa 3 kat üstün

ben arfa da ağır adam. belhanda satılıyorsa yerine daha dinamik adam alınıyordur. mevcut orta saha da en dinamik adam belhanda maalesef. düşünün dinamiklik seviyemizi. ben arfa da gelirse iyice kağnı olur o orta saha

abdürrahim albayrak şükrü hanedar ahmet bulut bunları kovalamamız lazım istanbula gelmediler herhalde alıp gelecekler diye düşünüyorum

Toplanın büyük oyunu ifşa ediyorum.

Falcao yarın Bodrum'da tatil yapmak için Türkiye'ye gelecek. Öncesinde İstanbul'da aktarma yapacağı için bize geldiği düşünülecek. Bu sırada bizimkiler KAP'a bildirecek ve hayali olarak sağlık kontrolüne sokacak. Fakat sağlık kontrolünde sakatlığının 2 ayı aşacağı sahte bir belgeyle raporlanacak. Ve biz transfersiz sezonu kapatacağız.

Yönetim biz getirdik daha ne yapalım diyerek taraftarın aklıyla dalga geçecek. uA pizza ile susturulacak ve olan bi' seneye, belki de 2 seneye olacak..
Yarın gel Flash Tv'de başla

Transfer sezonu bugun bitiyor degil mi?
tapatalk_1567243325987.webp

Ben Arfa topla gayet hızlı bir adam bence usta

çok inişli çıkışlı grafikleri var üstat. bir an da 20 kilo falan alabiliyor o adam.

takımı iplemezse belhandayı arar duruma gelebiliriz.

belhanda harici alınıyorsa olabilir gelsin derim. belhandanın yerine daha dinamik, agresif adam lazım.

belhandanın gideceğini kim söyledi ki duyum mu var yoksa?

Adam sanki ozel istihbarat almis gibi, DM den soru sorup, kimse calmasin diye watermark koymus

ahahhahaah

Falcao gecen yil kume dusmekten kil payi kurtulan gavat Monaco'da 16 gol atmis. Bir de TT'de 55 bin kisiyi gorurse iyice cosar bu sene.
Monaco'nun gecen macini izledim stad bombostu. Futbola kuser lan insan oyle bir takimda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt