Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa bir magrebi degil de bir avrupali olsaydi kariyeri cok farkli ilerlerdi. 2 sene oynamayip, birden böyle dönebilecek kac oyuncu var ? Yasamadigi sakatlik da kalmadi. Insanüstü bir fizik ve yetenek. En üst seviyede oyunculardan yetenek bazinda bir eksigi yok, fizik bazinda bir eksigi yok. Futbol hewr oyuncuya, ayni imkanlari sunmuyor.

hep ayni kisiler yaw

schira ve pedulla güvenilir degil

marzio ve romano bile italya ile ilgisi yoksa patliyorlar

Falcao gecen yil kume dusmekten kil payi kurtulan gavat Monaco'da 16 gol atmis. Bir de TT'de 55 bin kisiyi gorurse iyice cosar bu sene.
Monaco'nun gecen macini izledim stad bombostu. Futbola kuser lan insan oyle bir takimda.
Öyle bi kitle ki sanırsın sinemaya gelmiş elitler topluluğu

france fottball falan da yazmış.en önemlisi agustini almıs monaco.hala duyumcu kovalamak yersiz.adamlar 1 forvet de almış.hala o ne diyo bu ne diyoya takılmayın.2 gün kalmış şurda

Arkadaşlar falcao transferini ilk kim ortaya attı. Yani galatasaraya gidior diye

Şunun şurasında Pazar'a ne kaldı ki...

çok inişli çıkışlı grafikleri var üstat. bir an da 20 kilo falan alabiliyor o adam.

takımı iplemezse belhandayı arar duruma gelebiliriz.

belhanda harici alınıyorsa olabilir gelsin derim. belhandanın yerine daha dinamik, agresif adam lazım.

belhandanın gideceğini kim söyledi ki duyum mu var yoksa?
Belhanda sol açığa geçmeli bana göre Babel yedek forvet olur. Belhanda gitmemeli şu an dediğin gibi en dinamik adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt