Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş gruptan çıkar.
Başakşehir 4. olarak bitirir.
Trabzon 2.'liği zorlar ama çıkamayabilir.

biz niye hiç transfer yapmamışız gibi davranılıyor biz de 8-9 adam aldık

babel, seri ve nzonzi içinde bu transferlerin
Eksiklerini tamamladı dedim, transfer yapmadı demedim.Forvet ve yedeğin yok.Ortasaha yedeğin bitik Selçuk.Solbekin bir gözü toprağa bakıyor.Yedek stoperin Ahmet Çalık.Ve Barnebau ve Stade De France deplasmanlarına çıkacaksın

Monaco itlik yapıyorsa icarditi biz alalım koşarak gelir bize icardi şuan

biz niye hiç transfer yapmamışız gibi davranılıyor biz de 8-9 adam aldık

babel, seri ve nzonzi içinde bu transferlerin
Adamlar bir dolu çöp aldılar adlarını ilk defa duymuştur çoğu ama kuşlar aldılarsa hepsi messi ronaldo muamelesi görür, sen piyasa değeri 30 civarı 2 topçu kiralar getirirsin ama çöp muamelesi görür.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında acilen İcardi'ye teklif götüreceksin. Bir yıl gel 8 milyon € verelim sana diye. İstanbul gibi şehir, Galatasaray gibi heyecan verici bir taraftara sahip kulüp. Üstelik Şampiyonlar Ligi vitrini. El sıkıştıktan sonra Monaco'ya resti çekeceksin vermiyorsan İcardi'yi alıp seni diken üstünde bırakıyorum diyerekten.

Adamlar bir dolu çöp aldılar adlarını ilk defa duymuştur çoğu ama kuşlar aldılarsa hepsi messi ronaldo muamelesi görür, sen piyasa değeri 30 civarı 2 topçu kiralar getirirsin ama çöp muamelesi görür.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya okuduğunuzu anlayın önce.Boş yapma.Cümlemde iyi kötü demişim gördün mü?

el neny'i donkun yerine rotasyonda görmek isterdim ... bir ara araplar da donkla ilgileniyordu 2-3e satsak iyi iş olurdu

Çok rahat olurdu.
Ondan sonra her hangi bir sakatlıkda ve cezalıda içimiz rahat olurdu.
Selçuk girmesin ya diyenler el neny veya benzer bir adam rotasyonda olsaydı dediğimizde adım gibi eminin çoğu aırf bjk aldı diye veya maliyeti çok diye karşı çıkarlardı.Ama selçuk girdiğindede gene en çok onlar bağırırlar.Ne isrediklerini kendileride bilmiyor.

Eksiklerini tamamladı dedim, transfer yapmadı demedim.Forvet ve yedeğin yok.Ortasaha yedeğin bitik Selçuk.Solbekin bir gözü toprağa bakıyor.Yedek stoperin Ahmet Çalık.Ve Barnebau ve Stade De France deplasmanlarına çıkacaksın

şl tarafına birşey demem de

diğer takımlara da baktığında eksik say say bitmez

trabzonun ortasaha yok, bjknin zaten neresi tam anlamadım, fener desen sol bekinden yedek santraforuna her yer eksik en kalabalık yere adam aldılar

Falcao gelse bile
Yedek stoper
Yedek orta saha
Yedek santrafor lazım

Üstüne satış yapmamız lazım ki luyindama kadroya girsin, cok geç kaldık malesef

Monaco kevin augustin veya mariano diaz dan birine imzalatır ve falcao nun önü açılmış olur. Icardi, Mandzukic filan hayal onlar için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

icardiyi falan alamaz monaco , geçiniz

Aslında acilen İcardi'ye teklif götüreceksin. Bir yıl gel 8 milyon € verelim sana diye. İstanbul gibi şehir, Galatasaray gibi heyecan verici bir taraftara sahip kulüp. Üstelik Şampiyonlar Ligi vitrini. El sıkıştıktan sonra Monaco'ya resti çekeceksin vermiyorsan İcardi'yi alıp seni diken üstünde bırakıyorum diyerekten.
Bu dedigine inaniyormusun, para yokli takimda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt