- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Beşiktaş gruptan çıkar.
Başakşehir 4. olarak bitirir.
Trabzon 2.'liği zorlar ama çıkamayabilir.
Başakşehir 4. olarak bitirir.
Trabzon 2.'liği zorlar ama çıkamayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksiklerini tamamladı dedim, transfer yapmadı demedim.Forvet ve yedeğin yok.Ortasaha yedeğin bitik Selçuk.Solbekin bir gözü toprağa bakıyor.Yedek stoperin Ahmet Çalık.Ve Barnebau ve Stade De France deplasmanlarına çıkacaksınbiz niye hiç transfer yapmamışız gibi davranılıyor biz de 8-9 adam aldık
babel, seri ve nzonzi içinde bu transferlerin
Emre Mor alayından önemli transfer bence.biz niye hiç transfer yapmamışız gibi davranılıyor biz de 8-9 adam aldık
Adamlar bir dolu çöp aldılar adlarını ilk defa duymuştur çoğu ama kuşlar aldılarsa hepsi messi ronaldo muamelesi görür, sen piyasa değeri 30 civarı 2 topçu kiralar getirirsin ama çöp muamelesi görür.biz niye hiç transfer yapmamışız gibi davranılıyor biz de 8-9 adam aldık
Ya okuduğunuzu anlayın önce.Boş yapma.Cümlemde iyi kötü demişim gördün mü?Adamlar bir dolu çöp aldılar adlarını ilk defa duymuştur çoğu ama kuşlar aldılarsa hepsi messi ronaldo muamelesi görür, sen piyasa değeri 30 civarı 2 topçu kiralar getirirsin ama çöp muamelesi görür.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
el neny'i donkun yerine rotasyonda görmek isterdim ... bir ara araplar da donkla ilgileniyordu 2-3e satsak iyi iş olurdu
Eksiklerini tamamladı dedim, transfer yapmadı demedim.Forvet ve yedeğin yok.Ortasaha yedeğin bitik Selçuk.Solbekin bir gözü toprağa bakıyor.Yedek stoperin Ahmet Çalık.Ve Barnebau ve Stade De France deplasmanlarına çıkacaksın
Trabzon yüzde 65 cikar basel ve getafenin elenecegini düsünüyorum, bjkde yüzde 50lik sansi var kadrosu o kadar kötü degil3ü de çıkamaz gruptan
Adamın eli kolu bağlı.. Hiçbirşey yapmıyor dediğin adam 20 milyon dolara Jardel'i aldı..
Rakibe gitti diye bok atmaya gerek yok çok iyi oyuncu
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu dedigine inaniyormusun, para yokli takimdaAslında acilen İcardi'ye teklif götüreceksin. Bir yıl gel 8 milyon € verelim sana diye. İstanbul gibi şehir, Galatasaray gibi heyecan verici bir taraftara sahip kulüp. Üstelik Şampiyonlar Ligi vitrini. El sıkıştıktan sonra Monaco'ya resti çekeceksin vermiyorsan İcardi'yi alıp seni diken üstünde bırakıyorum diyerekten.