Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nekadar sacma bir yorum abi boyle?

Adam antremani cikmasi lazim, yani zorunda cikmasi, cunku hala monaconun sozlesmeli futbolcusu. Nedesin Falcao, cikmiyorum lan antremani falan mi desin.

Falcao zaten bizle anlasali 2 ay oldu.
Ne saçması bilader? İş bitmeye yakın olsa antrenmana bile çıkmazdı bavullarını toplamaya giderdi. Ayrıca burada tahmin yürütüyoruz. Hala antrenmanlara devam etmesi işin bitmediğinin çok net göstergesi ve kendi fikrim bir göz dağı. Transfer akşama doğru biter onu bilemem ama şuan için bitmemiş görünüyor.

Anlaşma sağlanırsa eğer maç sonunu filan beklemesinler açıklamak için beklemeye gücüm kalmadı artık benim

Ne saçması bilader? İş bitmeye yakın olsa antrenmana bile çıkmazdı bavullarını toplamaya giderdi. Ayrıca burada tahmin yürütüyoruz. Hala antrenmanlara devam etmesi işin bitmediğinin çok net göstergesi ve kendi fikrim bir göz dağı. Transfer akşama doğru biter onu bilemem ama şuan için bitmemiş görünüyor.

Antrenmana cikmasi birsey ifade etmiyor acikcasi. Biz Marcao yu almamiza ragmen adam eski takimi ile maca bile cikti.

Orman adamı bu kadar rezillikle hala koltuktaysa ben bile yönetsem kovamazlar

O çapsızlar yatıp kalkıp ormana şükretsinler.
Bulabilecekleri en iyi başkan o..

Özellikle transfer konusunda çok ciddi başarıları olmuştur.
Tabikide ciddi transfer hatalarıda olmuştur.Fakat genel anlamda başarılı olduklarını düşünüyorum.

Tekrar söylüyorum bjk gibi bir takıma transfer yapmakla Galatasaraya transfer yapmak arasında çok cidii fark vardır.

Bence burada bjkye göre iyi oyuncu demek ve bu bahsettiğin yorumları yapmak çok normal.Hatta abarttığınız kadar çok kişi değil bşr kaç kişi yapmıştır bu yorumu.

Ama şundan eminim el neny biz alsaydık bu şekilde konuşan sizler bu oyuncuya övgü dolu sözleride gene siz yapacaktınız.
neyi abartmısım kıme neyı soylemısım bilmiyorum ama muhabbete ortadan dalınca böyle tatlı genelleme yapmak hoş oluyor sanırım.
en basda zaten oyuncuyu tanımadığımı nasıl bı tip olduğunu sordum muhabbet oradan acıldı

En azından bugün olumlu olumsuz sonuçlanacak diye düşünüyorum. Bu transfer bu akşam kapanır.

bugün olmazsa başka şans yok zaten yarın cl kadrosu bildirilecek

Keşke zamanında afrika kupasınsan önce savanier bennaccer i bitirseydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt