Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.607
- 7.160
- 913
orta sahada selçuk varsa pc de bile olmaz.
varsayalim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta sahada selçuk varsa pc de bile olmaz.
Ne saçması bilader? İş bitmeye yakın olsa antrenmana bile çıkmazdı bavullarını toplamaya giderdi. Ayrıca burada tahmin yürütüyoruz. Hala antrenmanlara devam etmesi işin bitmediğinin çok net göstergesi ve kendi fikrim bir göz dağı. Transfer akşama doğru biter onu bilemem ama şuan için bitmemiş görünüyor.Bu nekadar sacma bir yorum abi boyle?
Adam antremani cikmasi lazim, yani zorunda cikmasi, cunku hala monaconun sozlesmeli futbolcusu. Nedesin Falcao, cikmiyorum lan antremani falan mi desin.
Falcao zaten bizle anlasali 2 ay oldu.
Foto yeni
Masada
Ozgun
Cengiz
Apo
ve 1 tane monacolu yonetici var galiba, fotoraf habersiz cekilmis.
Ne saçması bilader? İş bitmeye yakın olsa antrenmana bile çıkmazdı bavullarını toplamaya giderdi. Ayrıca burada tahmin yürütüyoruz. Hala antrenmanlara devam etmesi işin bitmediğinin çok net göstergesi ve kendi fikrim bir göz dağı. Transfer akşama doğru biter onu bilemem ama şuan için bitmemiş görünüyor.
Orman adamı bu kadar rezillikle hala koltuktaysa ben bile yönetsem kovamazlar
Arkadaki 4 l ne olacak babel seri nzonzi feghouli mi belhanda yedek kalmaz sanmam. 442 oynanacaksa belhanda satılıp bir kanat transferi falcao nun yanınada babel yakışır.basima birsey gelmeyecekse birsey sormak istiyorum. 4 4 2 diagne ve falcao nasil olur?
Çok doğru bir yaklaşım katılıyorum sana.Antrenmana cikmasi birsey ifade etmiyor acikcasi. Biz Marcao yu almamiza ragmen adam eski takimi ile maca bile cikti.
Monacolu yonetici oldugunu nerden biliyon sallama lan gotunden
Mitroglou sabah cikip aksam gitmistiÇok doğru bir yaklaşım katılıyorum sana.
10 dakikaya özel haber gizli kaynaklarımız diye piyasaya düşerlerbiri foto cekmezse bu görüsmelerin haberi bile olmazdi ne les muhabirlerimiz var
neyi abartmısım kıme neyı soylemısım bilmiyorum ama muhabbete ortadan dalınca böyle tatlı genelleme yapmak hoş oluyor sanırım.Bence burada bjkye göre iyi oyuncu demek ve bu bahsettiğin yorumları yapmak çok normal.Hatta abarttığınız kadar çok kişi değil bşr kaç kişi yapmıştır bu yorumu.
Ama şundan eminim el neny biz alsaydık bu şekilde konuşan sizler bu oyuncuya övgü dolu sözleride gene siz yapacaktınız.
10 dakikaya özel haber gizli kaynaklarımız diye piyasaya düşerler
aponun karşısındakini şükrüye benzettim