- 30 Temmuz 2009
- 32.516
- 8.374
- 2.188
Danijel Aleksic transferi ciddi şaibeli transfer. Malatya’dan adamlar 3.8’e aldılar. 2 ay sonra serbest bıraktılar. 1 gün sonra Başakşehir ile anlaştılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nzonzi aciklandiDemin de sordum ama kimse görmedi sanırım ...
Maç günü olup, daha maç oynamadan KAP bildirimi yaptığımız transfer var mı geçmişte ?
Ben hatırlamıyorum...
bu adam bize gelse necati ateş etkisi yapacaktı.
bakalım nasıl bir R yapacaklar bu yorumu yapanlar
Ali başkan sağ olsun Aziz başkanı aratmıyor.
Ulan bu Brügge ne yavsak bir takim.
Ilk macimiz icin biletlere bakayim dedim, serefsizler tek maclik bilet satmiyormus. Sadece 3 ic saha macini iceren Mini-Abo ismi altinda bir paket satacaklarmis. Itoglu itler.

Galatasaray’ın rakiplerine ait transfer harcamaları:Ne zaman is adamları takım almaya başladı,ne zaman para aklamanin ama yöntemi futbol takımları oldu,iste o zaman futbol öldü. UEFA da anca bizimkiler gibi takimlarla ugrassin,kesinlikle adil bir kurulus degiller.
Yahu kaptıkları,Mevlut olsun,turuc olsun cok şükür ki.kaptillar,allah razi olsun.Al bakın Galatasaraydan bir adam daha kaptı oluyor yorumlar. Yönetim diyorki yok yav biz iyisini alacaz ondan. Hani nerde acaba?
Munasip yerlerine montelesinler. Hepsi alternatif olurdu bizde ancakTrtspor’da Alp & Veli yerden yere vuruyorlar. Mevlüt, Deniz, Vedat’ı fener elimizden kapmış da bilmem ne
Haklı degiller mi, 2 gun kaldı daha stoper orta saha forvet lazım. Takıldık falcao’ya ne adamlar kaçtıTrtspor’da Alp & Veli yerden yere vuruyorlar. Mevlüt, Deniz, Vedat’ı fener elimizden kapmış da bilmem ne
Biz de ademi kaptık herkes akıllı olsunYahu kaptıkları,Mevlut olsun,turuc olsun cok şükür ki.kaptillar,allah razi olsun.
Yangın lazım. Yangın tayfadan onlar da anlaşılanTrtspor’da Alp & Veli yerden yere vuruyorlar. Mevlüt, Deniz, Vedat’ı fener elimizden kapmış da bilmem ne
Bu adam gerçekten sakat. Sakat adam almayalım
her sene kaparlar inşallahTrtspor’da Alp & Veli yerden yere vuruyorlar. Mevlüt, Deniz, Vedat’ı fener elimizden kapmış da bilmem ne