Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
yazıklar olsun bu hafta muhtemelen puan farkı 8 olacak ve 6 tane cl maçımız var ocakta devre arasına 20 puan geride gireceğiz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdürrahim gibi birini başka bi klube koy vallahi stada almazlar.. dua etsin başarılar ve alınan kupalar sevimli gösterdi.. bu da hoca sayesindeAllah Fatih Terim e ömür versin . Değeri her geçen zaman daha iyi anlaşılıyor. Bu yönetimle çalışıp bir de üstüne 2 yıllık sampiyon olmak imkansızı başarmakmış
Bugün falcaosuz dönerlerse bitti zaten herşeyBugün bir gelişme olmazsa ben bu transferin olmayacağını düşünüyorum
Birde iyi futbol oynatmıyor diye kızıyoruz ama, adamlar bir tarafı yapsa, bir tarafı eksik birakıyor tam delirmelik.Allah Fatih Terim e ömür versin . Değeri her geçen zaman daha iyi anlaşılıyor. Bu yönetimle çalışıp bir de üstüne 2 yıllık sampiyon olmak imkansızı başarmakmış
Drogba?Demin de sordum ama kimse görmedi sanırım ...
Maç günü olup, daha maç oynamadan KAP bildirimi yaptığımız transfer var mı geçmişte ?
Ben hatırlamıyorum...
Elhamdülillah bir kazmanin gelme tehlikesinden daha kurtulduk
![]()