Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazıklar olsun bu hafta muhtemelen puan farkı 8 olacak ve 6 tane cl maçımız var ocakta devre arasına 20 puan geride gireceğiz herhalde

Allah Fatih Terim e ömür versin . Değeri her geçen zaman daha iyi anlaşılıyor. Bu yönetimle çalışıp bir de üstüne 2 yıllık sampiyon olmak imkansızı başarmakmış
Abdürrahim gibi birini başka bi klube koy vallahi stada almazlar.. dua etsin başarılar ve alınan kupalar sevimli gösterdi.. bu da hoca sayesinde

Allah Fatih Terim e ömür versin . Değeri her geçen zaman daha iyi anlaşılıyor. Bu yönetimle çalışıp bir de üstüne 2 yıllık sampiyon olmak imkansızı başarmakmış
Birde iyi futbol oynatmıyor diye kızıyoruz ama, adamlar bir tarafı yapsa, bir tarafı eksik birakıyor tam delirmelik.

Kayseri deplasmanında puan kaybı olursa neler olur sizce? Ben aponun istifasını beklemeye geçerim

Demin de sordum ama kimse görmedi sanırım ...

Maç günü olup, daha maç oynamadan KAP bildirimi yaptığımız transfer var mı geçmişte ?

Ben hatırlamıyorum...

Kolombiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eğer falcao yu alamazsak kesinlikle yönetimin istifa etmesi gerekir sırf falcao yu alamadık diye değil 3 senedir üst üste lige başlarken aynı şeyleri yaşamak ve üstelik son olan olaylardan sonra bu iş artık iyice çığrından çıktı insanların gururuyla hayalleriyle akıllarıyla oynamak yöneticilik işi değildir bu iş domino etkisi gibi olur malesefki bu duruma saygı değer yöneticilerimiz düşürmüştür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aleksic 1.5 ay önce 4 milyona Arabistan'a transfer olmuştu bugün Başakşehir'e bonservissiz imza atmış.

Elhamdülillah bir kazmanin gelme tehlikesinden daha kurtulduk

EDOCwq0WkAE4Let

Leş kariyerini bitirmek için uygun bir leş takım seçmiş

Kaliteden geçtim, sayısal olarak hala eksiğiz. Orta sahada selçuk hala oyuna giriyor. Yedek stoper ahmet, yedek santrafor yok. Biz nasil realle psg ile oynucaz

Anderlecht, Diagne'yi bir yıllığına kiralamak için Galatasaray'a teklif yapacak. (Het Laatste Nieuws)

Kramponunu bile alamazsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt