Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Radamel Falcao Garcia Zarate - El Tigre

Gerçekten güzel bir video olmuş , adamın monaco kariyerini özetleyen.
Bi kere gerçekten çok özel bir oyuncu aldık.
Sadece müthiş bir önsezi,bitiricilik ,golcülük degil adamın olayı .Harika bir lider takımı nasıl sahiplendiğini,bütünleştirdiğini ve oyunun nasıl oynanılması gerektiğini gösteren gerçek bir kaptan.
Bizim asıl ihtiyaç duyduğumuz pasör forvet,alan yaratma ,topu ilerde tutma tanımına uyan , yıllardır beklediğimiz isim bu sefer oldu.
Parçalıyı giyip arenada seyirciyle buluştuğu anı iple cekiyorum.
Hoş geldin El Tigre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EDXrHJyXYAE1fzP
sakat mı acaba ayakları ıncelmıs

Diagneyi 7 ye olsa satmalilar.

Bu gevseki 30 gol attığı sezon satamazsan kimse almaz daha

Ander ile 3 + 8 şeklinde anlaştık. Top artık Diagne'de. Yüksek maaşından feragat ederse rahatlayacağız ki bu da onun için bir fırsat. Eğer kanıtlarsa kendini, yüksek maaş vermekten çekinen Arap ve Çin kulüpleri de istediği paraları verir ona.

Uçaktan fotoğraf gelecektir mutlaka. Dünya’ya haber olacak Falcao. Reklamını iyi yapmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diagne 2.5 milyona giderse kurtuluyormuyuz ffpden bu sezon

Bir karar verin monaco
Verona mı Anderlecht mi

Bu sığır italyada bassak malzemesi olur, adim attirmazlar bi daha da kimse kiralamak icin 250 bin euro bile vermez elimizde patlar.

O yuzden savunmanin az yapildigi belcika , hollanda gibi yerlere gitsin.

Biri 7 falan veriyorsa da hemen satilsin hic ugrasmayalim rize de attigi gol maasi ile birlikte bize 7 milyona mal oldu deyip bu defteri hic acilmamak uzere kapayalim gitsin.

Aranızda IPTV kullanan var mı? Ben az önce bi test yayını aldım. Durmadan takılıyor. Adam upload hızı en az 4 mbps olmalı dedi. Ben ölçtüm, upload hızı 0.50 mbps çıktı. Kullanan arkadaşların upload hızları kaç merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt