- 12 Ocak 2013
- 50.745
- 60.078
- 4.323
yabancı haberleri çeviren hasandan attım, heralde hesap kilitli olduğu için tt linki gözükmüyor.Hesap askıya alınmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı haberleri çeviren hasandan attım, heralde hesap kilitli olduğu için tt linki gözükmüyor.Hesap askıya alınmış
Yok download hızı 16 mbps dedim, önemli olan upload dedi.Upload mu? Download önemli izleyici olarak. 4 download demek istemiştir
yağlı kazık7m euro odedilerse, guzel.
Kim o dolandırıcı?Yok download hızı 16 mbps dedim, önemli olan upload dedi.
Ikisi cok farkli oyuncular.Hahaha adamlar 33 yaşına girecek adama 6 milyon euro ödeyecek. Öyle konuşuluyor.
Biz Manuel Fernandes’i bonservissiz istediğimizde, ‘yaşlı, ne yapacaksın Fernandes’i’ deniliyor.
Net söylüyorum, Fernandes yetenek olarak Gustavo’yu felan cebinden çıkarır.
Üstelik bonservissiz.
O satıcıdan uzak dur hocam. Adam bariz anlamıyor. Yayını alırken download hızı önemlidir. Upload hızı dosya yüklemek yani karşı tarafa gönderim yapmak için önemliYok download hızı 16 mbps dedim, önemli olan upload dedi.
Dalga geçiyor bence o hesapfb gustavoyu almış
Ligue 1 türkçe

Merih yedekti. Aksine Merih'in önü açılır bu maçtan sonra.Dun az daha Juvenin ayagi 3-0 dan sonra kayıyordu. Umarim faturayi Merihe kesmezler. Keserlersede biz cokelim![]()