Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandes gelse burda isteyen arkadaşlar ana bacı düz gider. Bjk’de iken adam 29 yaşında filandı herhalde. Şimdi 33-34 yaşında. Kamyon kadar ağır.
He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu

Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir

Kim o dolandırıcı? :)
O satıcıdan uzak dur hocam. Adam bariz anlamıyor. Yayını alırken download hızı önemlidir. Upload hızı dosya yüklemek yani karşı tarafa gönderim yapmak için önemli

Ben de şaşırdım ne alaka diye ama adam haklı gibi. Çünkü yoğun saatler olmamasına rağmen şu anda bile donmalar oluyor. Adam bana alma dedi. Dolandırıcı olsa al der. Dürüst adammış. Neyse artık Digitürk alacağız mecbur. :D

giphy.gif

He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu

Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir
Üslubuna dikkat et. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben sana aynı üslupla cevap vermeyecem.

Fernandes’e gelecek olursak ben gelmesinden yana değilim. Orta sahadan öte bize hızlı kanat oyuncusu lazım. Onyekuru minvalinde. İlla ortaya adam alacaksak bu Fernandes olmamalı. Ben olsam Ben Arfa’yı alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt