Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Merih oynamadı ki?Dun az daha Juvenin ayagi 3-0 dan sonra kayıyordu. Umarim faturayi Merihe kesmezler. Keserlersede biz cokelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merih oynamadı ki?Dun az daha Juvenin ayagi 3-0 dan sonra kayıyordu. Umarim faturayi Merihe kesmezler. Keserlersede biz cokelim![]()
He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurduFernandes gelse burda isteyen arkadaşlar ana bacı düz gider. Bjk’de iken adam 29 yaşında filandı herhalde. Şimdi 33-34 yaşında. Kamyon kadar ağır.
Dun az daha Juvenin ayagi 3-0 dan sonra kayıyordu. Umarim faturayi Merihe kesmezler. Keserlersede biz cokelim![]()
Kesinlikle bu takımın ilk önceliği sol bek transferidir. Babel ikinci forvet gibi onun kanadını destekleyecek hücumcu bek çok önemli orta sahayı bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorumMuslera
Transfer.. Luyindama.. Kjaer.. Transfer
Nzonzi.. Seri
Feghouli.. Ben Arfa.. Babel
Falcao
Merih yoktu kadroda renktaş.De Ligt oynadı kesilecek bi fatura olursa De Ligt'e keserlerDun az daha Juvenin ayagi 3-0 dan sonra kayıyordu. Umarim faturayi Merihe kesmezler. Keserlersede biz cokelim![]()
ndiaye oynuyor mu takımında oynamıyorsa kiralasaydık
Kim o dolandırıcı?![]()
O satıcıdan uzak dur hocam. Adam bariz anlamıyor. Yayını alırken download hızı önemlidir. Upload hızı dosya yüklemek yani karşı tarafa gönderim yapmak için önemli
Marcao mu gidiyor?
14 falan vermişlerdi galiba. Kjaer Lyuindama’yı da toplarMarcaoyu atalantaya kitleyip kayeri alalim.
Merih yoktu kadroda renktaş.De Ligt oynadı kesilecek bi fatura olursa De Ligt'e keserler
Üslubuna dikkat et. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben sana aynı üslupla cevap vermeyecem.He gorduk gecen sene kamyon mu tankmi bos bos yorum yapiyorsunuz ac moskova macini izle gecen seneki agir dedigin adam orta sahayi mevlana gibi dondurdu
Senin takiminda duran topu omer bayram atiyor halen yok oyle yok boyle adam sirf duran toptan 10 gol attirir istemeyen net haindir