Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
stoper almayan şampiyonluğu satar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luiz Gustavo, Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon 750 bin euro garanti ücret kazanacak. (Haber Global)
Lecce
Ip ile alakası yok. Cihaza bağlı. Kapasitesine bakmak lazım.255 galiba renktaş. 192.168.1.1 ve 192.168.1.255 arası alınıyor ip adresleri.
adaş h.geldin krallığın nereden geliyorBizim en büyük sorunumuz top rakipdeyken sahaya doğru yayılamamaktır.Yani bu kadroyla bundan daha iyi top oynamalıyız.O da yeterli olurmu tartışılır.
Tüm kadroyu ffpnin olduğu dönemde değiştiremezdik.Fakat ya beklerde değişiklik yada belhanda ve sol kanata hızlı adamlar almalıydık.
Çünkü transfer ettiğimiz tüm adamlar kaliteyi bir kenarıya burakırsak çok ağır oyuncular.
Ama biz ne yaptık ne beklerde değişiklik yapabildik nede belhanda ve sol kanada takımın tempo sorununa azda olsa çözüm olacak adamları alabildik.
Her sene olduğu gibi gene eksik yaptık ve bu başımıza iş açacak.
Skrteli neden postalamislar?
Türk olsa at yedeğe derdim ama kontenjanı buna harcayacağımıza kiralık bi tane bulabilirizAslında Skertel bizde 1 yıl idare ederdi
Keskedurmisiye salça olmak lazım
Sifre koydum da yegenlere verdim. Onlar da sanirim uzak 3 4 tane akrabalara vermis. Zaten 4. kattayim, etrafim hep 1 veya 2 katli. Sanirim rahat ceker hepsine. Bir ara PC'den bakmistim, 9 kisi mi ne kullaniyordu ama PC iflas etti. Simdi nasil kontrol edecegim bilmiyorum. Bir de bende 2 tane modem var. 24 saat acik. Ikisinin de sifresini ele gecirmislerSınır yok diye biliyorum şifre koymadınız mı
Birilerini cagiracagimGir cihazin icine password degistir hocam
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi