Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım fener Gustavo yu Beşiktaş Aboubakar ı alır

Çok iyi transferler yapıldı bu sene lig güzel geçecek

Bence Aboubakar'ın dizi iflas Porto B takımına yollamış çakacak yer arıyorlar.

Orta saha almasak keşke yerine forvete Eleke'yi alsak. Jimmy Belhanda falan derken bir şekilde devre arasına dek orta sahayı götürürdük.
Seri, Nzonzi, Donk, Belhanda, Jimmy yeterli. Bazen Feghouli bile oynar orada. Selçuk ve Ömer ufak tefek maçlarda idare ederdi.

Bizim en büyük sorunumuz top rakipdeyken sahaya doğru yayılamamaktır.Yani bu kadroyla bundan daha iyi top oynamalıyız.O da yeterli olurmu tartışılır.

Tüm kadroyu ffpnin olduğu dönemde değiştiremezdik.Fakat ya beklerde değişiklik yada belhanda ve sol kanata hızlı adamlar almalıydık.
Çünkü transfer ettiğimiz tüm adamlar kaliteyi bir kenarıya burakırsak çok ağır oyuncular.

Ama biz ne yaptık ne beklerde değişiklik yapabildik nede belhanda ve sol kanada takımın tempo sorununa azda olsa çözüm olacak adamları alabildik.

Her sene olduğu gibi gene eksik yaptık ve bu başımıza iş açacak.
adaş h.geldin krallığın nereden geliyor

Renktaşlar Falcao sarhoşluğu ile umarım diğer eksik mevkilere takviye yapmayı ihmal etmeyiz . Sizce diğer mevkilere de transfer yapılacak mı ?

Sınır yok diye biliyorum şifre koymadınız mı
Sifre koydum da yegenlere verdim. Onlar da sanirim uzak 3 4 tane akrabalara vermis. Zaten 4. kattayim, etrafim hep 1 veya 2 katli. Sanirim rahat ceker hepsine. Bir ara PC'den bakmistim, 9 kisi mi ne kullaniyordu ama PC iflas etti. Simdi nasil kontrol edecegim bilmiyorum. Bir de bende 2 tane modem var. 24 saat acik. Ikisinin de sifresini ele gecirmisler :)
Neyse, gerekirse Admin cagirrim, yeni sifre yaparim.

Imparator ve El Tigre Prensi iyi anlaşacaklar dır

EDXO84nXYAE2Sfv.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt