Mehmet Yilmaz
Kırmızı Üye
- 22 Ocak 2010
- 1.597
- 201
- 1.173
Falcaooooooooooooooooo geliyor lannnn n Falcaoooooooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyumu El Tigre ye verdim.Jardel...
@Yiğit Karagöz heis de gitmiş. Aman kendine iyi bak .. Falcao ya benden bir öpücük ver.
Özel uçak mı rötar yapmış?Uçak rötar yapmış ya. 17:30 18:00 gibi gelecek diyorlar.
Allahtan bugün Pazar.Sonra issizlik neden 14% diye soruyor millet
Edit: keske bende orda olsaydim ya
Allahtan bugün Pazar.![]()
Falcao Monaco camia ve atmosfer den bıkmış. Kendisi de latin... Nereye geldini göstermek için güzel bir hamle.Dunyada futbolcuyu hava limaninda karsilayan tek ulke bizizdir herhalde. Su rezillige ne zaman son verecegiz, gercekten merak ediyorum.
Heis Falcao ya GSC atkısını gidir iner inmezAtatürk Havalimanına gidecek taraftarlarımızı uyarayım. Metroyla Genel Havacılık terminaline gidemezsiniz. Metrobüs ile Sefaköy'de inmeniz gerekiyor.
Linnes yuto diagne hadi kardeşim zorluk cikarmayin son 30 saat
Özel uçak mı rötar yapmış?
Yıllık 3.5 milyon euro istiyorsa s... gitsin. Kaç yaşına gelmiş performansı düşmüş transferin son günleri ve klüpsüz bir adam için fantastik bir ücret. 1.5 milyon eurodan fazlasını hak etmiyor.#ÖZELL
Arkadaşlar Manuel Fernandes için görüşmeler yapılıyor. Fakat medyada yer alan gibi bitmiş bir şey yok. Manuel Fernandes yıllık 3.5 milyon euro istiyor. Bu şartlarda çok zor görüşmeler sürüyor henüz bitmiş bir şey yok....
Haluk teklif vardı dedi takım soylemediLinnesi nereye yolluyorsun reyiz