Yuksel İncedogan
Sarı Üye
- 27 Aralık 2010
- 170
- 95
- 1.138
Falcao gelirse forma alip hediye edecegim diyen arkadaslar buradami.
Bir tane formaya talibim 13 yaş için.
Bir tane formaya talibim 13 yaş için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jardel...Çok basit bir Anket![]()
Monaco nun full çekti stat kadar taraftar karşılıyor Falcao yu.
Seninde yanlışın var gustavo fbye para veriyor oynamak içinyanlisin var, 0 bonservis, 1+1 sozlesme maas olarak 1m eurodur o
Monaco, Falcao'nun kalması için oyuncuyu epey zorladı. Yerin dolmaz, sen kaptansın gemiyi terk etme vs diye ama ben çoktan El Tigre'yi özcimbomlu yapmış ''cimbombom'' yorumunu yazdırmıştım. Apo'nun foto olayı menajerlik hayatımda hiç görmediğim amatörlükteydi ve işi uzattı. Fakat Falcao, Monaco'da kalmayı aklının ucundan dahi geçirmedi ve bu transferin gerçekleşmesinin en büyük etkeni de bu.Transferin perde arkasını anlatabilir misiniz Bulut Bey ? Monaco nasıl tavır gösterdi, Jardim - Petrov ikilisi vs...
Sonra issizlik neden 14% diye soruyor millet
Edit: keske bende orda olsaydim ya
Bu ne lan
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adaş h.geldin krallığın nereden geliyor

şimdi çıkıcam kendi hesabımla gireceğim.
Beklerimiz bol bol git gel yapan, sıfıra inen, sprint atan, dinamik ve tempolu oyuncular olsa bunun sıkıntısını bu kadar çekmeyeceğiz. Sağ tarafta Mariano yavaş ama onda hocanın ısrar etmesinin sebebi Feghouli ve Belhanda ile iyi anlaşması olabilir ligde irade eder ama Şampiyonlar Ligi büyük sıkıntı ki bu noktada çok şükür elimizde Linnes var form tutmuş halinin ligde de Mariano'yu kesmesini bekliyorum artık.Zeka konusunda kesinlikle katılıyorum.
Futbolda belkide en önemli özellik futbol zekası.
Ama ne olursa olsun bize bir tane hızlı bir kanat lazım.
Bu ağır yapıda çok sıkıntı çekeriz.
özellikle deplasmanlarda kilidi açmak işin hem kanada hem belhandanın yerine adam alsak çoğu sorunumuz çözülür.
Yardımınız için camia adına teşekkür ederiz.Monaco, Falcao'nun kalması için oyuncuyu epey zorladı. Yerin dolmaz, sen kaptansın gemiyi terk etme vs diye ama ben çoktan El Tigre'yi özcimbomlu yapmış ''cimbombom'' yorumunu yazdırmıştım. Apo'nun foto olayı menajerlik hayatımda hiç görmediğim amatörlükteydi ve işi uzattı. Fakat Falcao, Monaco'da kalmayı aklının ucundan dahi geçirmedi ve bu transferin gerçekleşmesinin en büyük etkeni de bu.
Meşrubatlar dağıtıldı mı arkadaşlara ?