Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelirse forma alip hediye edecegim diyen arkadaslar buradami.
Bir tane formaya talibim 13 yaş için.

Transferin perde arkasını anlatabilir misiniz Bulut Bey ? Monaco nasıl tavır gösterdi, Jardim - Petrov ikilisi vs...
Monaco, Falcao'nun kalması için oyuncuyu epey zorladı. Yerin dolmaz, sen kaptansın gemiyi terk etme vs diye ama ben çoktan El Tigre'yi özcimbomlu yapmış ''cimbombom'' yorumunu yazdırmıştım. Apo'nun foto olayı menajerlik hayatımda hiç görmediğim amatörlükteydi ve işi uzattı. Fakat Falcao, Monaco'da kalmayı aklının ucundan dahi geçirmedi ve bu transferin gerçekleşmesinin en büyük etkeni de bu.

Bu ne lan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tenor (4).gif

Atatürk Havalimanına gidecek taraftarlarımızı uyarayım. Metroyla Genel Havacılık terminaline gidemezsiniz. Metrobüs ile Sefaköy'de inmeniz gerekiyor.

adaş h.geldin krallığın nereden geliyor

Hoşbulduk.
Aslında bu hesap benim değil.Yeğenimin hesap.Oda Hani Galatasaray bu ligin kralıdır diye öyle bir hesap açmış

Ben cengiz kahraman.
Ceza almıştım.Bende yazmadan duramıyorum.Buradan yazayim dedim.

Şu an telefondan yazıyorum.cezalara af gelmişşimdi çıkıcam kendi hesabımla gireceğim.

Kral kim biz kim kardeş

Dunyada futbolcuyu hava limaninda karsilayan tek ulke bizizdir herhalde. Su rezillige ne zaman son verecegiz, gercekten merak ediyorum.

Emre. B'ye kufur ediyorlar suan.

Zeka konusunda kesinlikle katılıyorum.
Futbolda belkide en önemli özellik futbol zekası.

Ama ne olursa olsun bize bir tane hızlı bir kanat lazım.
Bu ağır yapıda çok sıkıntı çekeriz.
özellikle deplasmanlarda kilidi açmak işin hem kanada hem belhandanın yerine adam alsak çoğu sorunumuz çözülür.
Beklerimiz bol bol git gel yapan, sıfıra inen, sprint atan, dinamik ve tempolu oyuncular olsa bunun sıkıntısını bu kadar çekmeyeceğiz. Sağ tarafta Mariano yavaş ama onda hocanın ısrar etmesinin sebebi Feghouli ve Belhanda ile iyi anlaşması olabilir ligde irade eder ama Şampiyonlar Ligi büyük sıkıntı ki bu noktada çok şükür elimizde Linnes var form tutmuş halinin ligde de Mariano'yu kesmesini bekliyorum artık.

Sol bekte ise Nagatomo fren oluyor şuanda. Babel ile falan da ekstra bir uyumu yok.

O yüzden bence en büyük öncelik sol bek takımın hareketlenmesi açısından. (Sağda da Linnes'in oynamasını bekliyorum tabi bu şartlarda.)

Stoper olarak Luyindama bireysel hata yapıyor olabilir ama savunma olarak Marcao'dan çok daha üstün bir stoper. Fizikli olduğu için karşı takımın hızlı kanatları kontraya çıkarken araya gövdesini koydu mu sıkıntı çıkmıyor.

Marcao böyle devam ederse yerine de Donk oynar CL'de.

Monaco, Falcao'nun kalması için oyuncuyu epey zorladı. Yerin dolmaz, sen kaptansın gemiyi terk etme vs diye ama ben çoktan El Tigre'yi özcimbomlu yapmış ''cimbombom'' yorumunu yazdırmıştım. Apo'nun foto olayı menajerlik hayatımda hiç görmediğim amatörlükteydi ve işi uzattı. Fakat Falcao, Monaco'da kalmayı aklının ucundan dahi geçirmedi ve bu transferin gerçekleşmesinin en büyük etkeni de bu.
Yardımınız için camia adına teşekkür ederiz.
Darısı başka Yıldız transferlerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt