Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne moskova haberleri ne oldu? aston villa haberi gibi katar kulüplerine göstermelik yapılan balon haberdi demek ki

Ben sakinim vallah. Kendimi en kötüsüne hazırlayalı 8-9 gün oldu. O yüzden gelirse sevinirim, gelmezse üzülmem bile.

Haklı olarak toshack konusu oluruz. Bildiğin rezil oluruz yaptığımız, ve yapmadığımız açıklamalardan dolayı. Ama artık oluruna bırakıyorum.

Beyler relax olun biraz. Falkao gemileri yakmis. Monako eninde sonunda orta yola gelicek

Monaco 2 oyuncu daha alacakmis
Bugun bakayoko
Falcao yerine forvet

Deplasman formasına bu kadar takılan başka bir taraftar grubu yoktur. Rakipte sarı kırmızı renklerde ve deplasmandayız beyler ne yapalım parçalı ile mi çıkalım maça ? Beyaz forma yaparız uğursuz bulursunuz kırmızı yaparız uğursuz bulursunuz. Her formayı parçalı forma yapalım o zaman.

monaconun amacı ne acaba? para mı? 2 aydır ne konuşuluyor o zaman? anlamadım gitti

Bizim taraftar bu transfer sezonu boyunca anlamsız hareketler sergiledi. Tepkiyi hep yanlış yere verdiler.
Kimi Falcao'ya söver gelmiyor diye, Kimi muhabirlere söver...
Sorun ne Falcao ne muhabirler. Muhabirler yönetimden aldığı yada sızdırılan bilgileri bize sunuyor. Evet arada üfürüyorlar doğru. Ama asıl tepki yönetime olmalı.
GS tarihinin en kötü başkanı M.Cengiz demişti ki; Emre Mor için bu akşam Kap bekliyorum. KAP 2 hafta sonra geldi. M.Cengiz bile yanılıyor kap konusunda. İki üç muhabir yanlış bilgi verdi diye linç ettik çocukları.
Bizim burada yapmamız gereken bu yönetimi istifa davet etmek olacaktır.

kayseri maci su an falcaodan daha onemli benim icin. bu macida kazanamazsak gogsume okuz oturacak

Falcao'nun Gelip Gelmemesini Geçtim.Bizim Apo,Şükrü,Nizipli 3 gündür Fransa'da Sabah Akşam Fotoğraf Veriyorlar.Peki Bunlar Ne Yapıyor Orada?

Bu yönetim bu kadar beceriksiz demek ki transfer konusunda. Futbolcunun son senesi, senin kulübüne gelmek istiyor, getiremiyorsun. Ve aynısını daha önce birkaç kez daha yaşadın. Bunun artık savunulur tarafı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt