Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Ne kadar monaco klubünü destekleyen varsa hepsini silkeleyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Augustini almaya calisiyorlar o gelirse birakirlarmonaconun amacı ne acaba? para mı? 2 aydır ne konuşuluyor o zaman? anlamadım gitti
Aldığında seni eksiye düşüren oyuncuyu kaydedemezsin diye Bi ifade göremedim yada o anlama gelen. UEFA listesinde yeni oyuncu sınırlamasından bahsediyor ki o zaten biliniyordu.birebir dedigim sey yazıyor orda. acık olmayan nokta neresi?
Muhabirler konusunda şunu söyleyeyim sadece hepsi Twitter'da rüzgar nereden esiyorsa hepsi ağız birliğiyle onu destekliyor. Gerçek gazeteci olsalar Falcao'nun yanında nöbet tutarlardı. Düne kadar bir tane muhabir Monaco'da yer almadı.Bizim taraftar bu transfer sezonu boyunca anlamsız hareketler sergiledi. Tepkiyi hep yanlış yere verdiler.
Kimi Falcao'ya söver gelmiyor diye, Kimi muhabirlere söver...
Sorun ne Falcao ne muhabirler. Muhabirler yönetimden aldığı yada sızdırılan bilgileri bize sunuyor. Evet arada üfürüyorlar doğru. Ama asıl tepki yönetime olmalı.
GS tarihinin en kötü başkanı M.Cengiz demişti ki; Emre Mor için bu akşam Kap bekliyorum. KAP 2 hafta sonra geldi. M.Cengiz bile yanılıyor kap konusunda. İki üç muhabir yanlış bilgi verdi diye linç ettik çocukları.
Bizim burada yapmamız gereken bu yönetimi istifa davet etmek olacaktır.
Çok rahat şampiyon olacağımız sezonu heba etmiş olabilirizDiagne elde kaldı.
Falcao gelmedi.
Yedek orta saha yok.
Yedek stoper yok.
Yedek forvet yok.
Son üç günde büyük bir sürpriz olur mu? Zor gibi.
Sahadaki oyun için F.Terim'e kızıyoruz ama adam bir de bu yönetimle uğraşıyor. Susmasa, çıkıp konuşsa ortalık alev alacak ama Galatasaraylılığı ağır basıyor.
ha demediğinden eminiz yaniGidecek diyecek ki ben ayrilmak istiyorum kalsam da yararlı olamam bitti gitti
Tabi bu 2 ay içinde olacaktı ki son 3 gün artik
tamam inandik cimbomlusun reisha demediğinden eminiz yani