Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.678
- 40.395
- 3.413
Hikmet karaman salagina bak ya 8 uzattin niye 9da bitti diyo 91de gol attiniz 1 dk dan fazla vara baktilar mal. Ne aglamasi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakası yok diagne çöpünden bahsetti orada ayrıca o kazanseverin entrylerini okursanız hiç güvenilmeyecek biri olduğunu anlarsınız![]()
radamel falcao garcia
daha önce bahsettiğim ahmet bulut'un arkadaşı olan kişiyi aradım. rica ettim ahmet bulut'u bir kez daha aramasını. aradı. monaco bonservissiz bırakmıyormuş kesinlikle. akşam dönüyormuş bizim kafile. f...gss.gs
Şöyle birşey var;
Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.
![]()
radamel falcao garcia
fatih terim'in (bkz: 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı) sonrası açıklamalarına göre transferi yattığı %90 kesinleşmiş oyuncu. "umduğumuzu bulamayınca, alamayınca bizde babel'i forvete çekt...gss.gs
Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.
ne dedi?Offf şimdi sağlam geçirdi işte hoca yabancı konusunda
buyrun cenaze namazina![]()
radamel falcao garcia
daha önce bahsettiğim ahmet bulut'un arkadaşı olan kişiyi aradım. rica ettim ahmet bulut'u bir kez daha aramasını. aradı. monaco bonservissiz bırakmıyormuş kesinlikle. akşam dönüyormuş bizim kafile. f...gss.gs
Şöyle birşey var;
Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.
![]()
radamel falcao garcia
fatih terim'in (bkz: 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı) sonrası açıklamalarına göre transferi yattığı %90 kesinleşmiş oyuncu. "umduğumuzu bulamayınca, alamayınca bizde babel'i forvete çekt...gss.gs
Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.
kim ne atmısyöneticiler ilk galibiyetten sonra tweet atmaya başlamış tez vakitte hepiniz gidersiniz inşallah
Zaman öyle , futbol da dediğin gibi sabretmek ile olmuyor. Başlarım yönetime. Al sat dengesini var ve biliyorsan. Elindeki forveti satmadan önce forvet, elindeki orta sahayı satmadan önce orta saha alacaksın. Bunun adına al sat dengesini değil, dengesiz yönetim denir
Bu takim oynatigi kadar kötü degil, oyun 0di belhanda 0 ... cagneye pas atan yok 1 tane orta atmadilar sevmiyo bunu düzeltsin bi Fatih terim. Belhanda kadar kötü oyun kurucu görmedim gsde bu güne kadar, defans dökülüyor... marcaoya 10-12 teklif varken satacakdin bu adam 5-6 eder tas catlasa. Takim genel kötüydü tek adem büyüke sevindim ve muslerakötü futbol oynuyoruz ama hocaya da çok kızamıyorum hem başkanlık hem hocalık yapmaya çalışıyor kulübe
Genelde Galatasaray'ı bir Falcao'mu kurtaracak kafasındayım da ileride top tutan herhangi bir forvet takımı bariz rahatlatacak.
Adi heriflerAdem gol attıktan sonra nasıl çaresizce VAR’da açık aradılar ssgdjfkgdhsghdshdrksjdruhg
özgür savaş,mahmut recevik vs vskim ne atmıs