Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan yönetim falan hiçbiri bizler kadar Galatasaraylı değil bu yüzden hiçbiri umrumda değil ama hoca en az bizler kadar Galatasaraylı bundan dıkay

Şöyle birşey var;

Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.

Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.
alakası yok diagne çöpünden bahsetti orada ayrıca o kazanseverin entrylerini okursanız hiç güvenilmeyecek biri olduğunu anlarsınız

Oynanan oyundan ve skordan bağımsız bu anadolu takım başkanları hocaları neden sanki tecevüze uğramış gibi tepkiler veriyor kaldıki bu maçta hakemlik bişey varsa bize hatalar yapıldı. 8 dakikaya itiraz ediyolar ulan hakem vara gitti 2 dakika pozisyon incelediler bunun neyine itiraz ediyosunuz ş.sizler

Oh şerefsizler fener ve işbirlikçi takımlara tek tek geçirelim rize,Kayseri, başakşehir

Şöyle birşey var;

Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.

Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.
buyrun cenaze namazina

Arkadaşlar hakaret etmeden yazalım tşkler

Zaman öyle , futbol da dediğin gibi sabretmek ile olmuyor. Başlarım yönetime. Al sat dengesini var ve biliyorsan. Elindeki forveti satmadan önce forvet, elindeki orta sahayı satmadan önce orta saha alacaksın. Bunun adına al sat dengesini değil, dengesiz yönetim denir

Yönetime konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. Ama bu al sat dengesi olmadan önceki yönetim 48 milyon euro 2014 devre arasında Aysal 40 milyon euro ya yakın para harcadı. Bu yönetimin öyle bir şansı yok onu demek istedim. 👍

Orta saha ile defansı geçtim bu salaklar en azından forvet alsınlar bir an önce. Bu Diagne denen aptal kontağı kapatmış. Gerekirse 5 milyona gönderin gitsin. Ama bu salaklar 3 ayda beceremediklerini 3 günde becerebilir mi derseniz imkansız derim.

kötü futbol oynuyoruz ama hocaya da çok kızamıyorum hem başkanlık hem hocalık yapmaya çalışıyor kulübe
Bu takim oynatigi kadar kötü degil, oyun 0di belhanda 0 ... cagneye pas atan yok 1 tane orta atmadilar sevmiyo bunu düzeltsin bi Fatih terim. Belhanda kadar kötü oyun kurucu görmedim gsde bu güne kadar, defans dökülüyor... marcaoya 10-12 teklif varken satacakdin bu adam 5-6 eder tas catlasa. Takim genel kötüydü tek adem büyüke sevindim ve muslera 👍🏼

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt