Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el neny'i donkun yerine rotasyonda görmek isterdim ... bir ara araplar da donkla ilgileniyordu 2-3e satsak iyi iş olurdu

rakibe gitti diye bok atmaya gerek yok cok ıyı oyuncu yorumları gelmeden bılen bırı anlatabılır mı nasıl bı oyuncudur kendılerı

Olay şu Falcao için bir sürü teklif var muhtemelen diğer takımlar 3-5 bir şey vermeyi kabul ettiği için Monaco bizden de 3-5 bir şey istiyor.

Falcao kesinlikle bizi istiyor dün çıkan fotoğrafta 3'lü konuşmada beni alın demiştir.

Petrov:Tüm taraflarla derken diğer teklif yapan kulüpleri kast etti.

rakibe gitti diye bok atmaya gerek yok cok ıyı oyuncu yorumları gelmeden bılen bırı anlatabılır mı nasıl bı oyuncudur kendılerı

el nenyyi izleyen ancak 3 sene önce ilk geldiğinde izlemiştir benim gibi..Düzenli oynadığı tek dönem o ocakta gelmişti yanlış hatırlamıyorsam aslında ilk 6 ayı da fena değildi ama diğer yıllarda arka planda kaldı..Arsenal zaten ülkemizde çok izlenen bir takım değil 40 yılda 1 yedekten giren adamı düzenli izledim diyen sallıyordur

Olay şu Falcao için bir sürü teklif var muhtemelen diğer takımlar 3-5 bir şey vermeyi kabul ettiği için Monaco bizden de 3-5 bir şey istiyor.

Falcao kesinlikle bizi istiyor dün çıkan fotoğrafta 3'lü konuşmada beni alın demiştir.

Petrov:Tüm taraflarla derken diğer teklif yapan kulüpleri kast etti.

Tüm taraflar dediği Galatasaray yönetimi,transferle ilgilen menajer,Falcao,Monaco yönetimi

Doğru düzgün top oynamamış Arsenal'de. Sağda solda yorumlara baktım ama çöp oyuncu diyor herkes. Hakkında güzelleme yapan görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt