Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında acilen İcardi'ye teklif götüreceksin. Bir yıl gel 8 milyon € verelim sana diye. İstanbul gibi şehir, Galatasaray gibi heyecan verici bir taraftara sahip kulüp. Üstelik Şampiyonlar Ligi vitrini. El sıkıştıktan sonra Monaco'ya resti çekeceksin vermiyorsan İcardi'yi alıp seni diken üstünde bırakıyorum diyerekten.
%)
images%20(24).webp

bizimkiler birazdan ucmuyorlar mi? falcaoyu nasil bekliyorlar o vakit

Ulan apo koca camiayı ne hallere soktun Galatasaray başkanı bir oyuncu için oradaysa o iş bitecek öyle gidecek kardeşim iyice bokunu çıkarttınız artık. kimse size falcao diye yalvarmadı 2 tane atlet oyuncuyla bu takım uçardı zaten hiç mi oyuncu izlemediniz aylardır bu nasıl bir transfer politikası arkadaş yetti be.

Transferin son gününe kadar bu belirsizlik bence devam eder. Bugün bir gelişme beklemiyorum.

Zaten Monaco 2.Başkanı da son görüşmemizden bu yana fazla değişen bir şey yok dedi.

Bizimkilerin orada herhangi bir görüşmeyi şu an için yapmadığını Falcao’nun idmandan dönüp Falcao ile görüşüp daha sonra ülkeye döneceklerini düşünüyorum. Abdürrahim maç için dönecektir diye düşünüyordum ancak uçak bileti baya geç saatteymiş. Bilet bilgilerine ulaşabildiniz mi bugün için ? Kesin bilet alınmış mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt