- 25 Temmuz 2011
- 7.319
- 4.263
- 2.088
Transfer sona ana kalirsa .. yatar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modlarda raporlanır...beyler falcaoyu unutun artik
lan herif maça çıkmayıp otelde kalıyo çoluk çocuk daha napsınIstemiyor demedim ama istediğini net belli etse rest çekse suan kayseri deplasmanı 11deydi
Suphesiz ki sen bunu dedin diye gelecektirbeyler falcaoyu unutun artik

1h sonra apo + cengiz dönüyorlar halen ortada bir halt yok.Musap senden ricam var olumsuzluk totemi falan yapıyorsan bırak çünkü saçmalıyorsun. Açıklamalara yorum katılmış net bir şey bile söylememişken adam şu haberi neye göre yorumluyorsun sen de ?
nope unft.Suphesiz ki sen bunu dedin diye gelecektir
Ooo duyum alırım bi dal.Haberler cikar yakinda
Hayirli olsun
Porto o adamın bu sene bir halt yapamayacağını bildiği için yolluyor usta. Elden çıkartmak için 10-15 milyon eurolar konuşuluyordu.Aboubakar ı alsaydık ya..
Yahu deli edecekler adamı falcao dan başka golcü yok mu bu dünyada mal herifler
Bu metin senin dediğini doğrulamıyor sanki
Bilet ve koltuk no'lar var mı elinizde ?1h sonra apo + cengiz dönüyorlar halen ortada bir halt yok.
hos bir kadindi. scorfield gay olmasa gotururdu bunu

murhanla ayni seyleri mi yiyip iciyorsunuzbeyler falcaoyu unutun artik
Gidecek diyecek ki ben ayrilmak istiyorum kalsam da yararlı olamam bitti gittilan herif maça çıkmayıp otelde kalıyo çoluk çocuk daha napsın
Eski tivitlerine bi baktım da Zülfo Ağa bundan daha güvenilirdir yeminle.Olumlu haberler geliyor yavaş yavaş. Hadi bakalım