İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim :
"Orta sahadaki eksikliğimizi dile getirmiştim. Donk ile Nzonzi aynı tipte oyuncular. Ömer iyi şutlar ve koşular yapabilen sol ayaklı oyuncu diye ona şans verdim"
Yahu satsinlar o zaman da su stresten kurtulalimLinnes büyük ihtimal yolcu Fatih Hoca gözden çıkarmış
Doğru çıkarsa şeref kral olurŞeref Aydın @srfydn1905
Bugünkü maç Diagne'nin veda maçı. Kendisi bugünkü oyunuyla umarım hafızalarımızda güzel bir anı bırakır. Ben kendisine ta en başından beri suç bulmuyorum. Adam bugüne kadar takımdan ayrılmadıysa bu onun suçu değil yönetici ve sürekli hakaret eden biz taraftarların suçudur.
2 ay önce kimse ilgilenmiyordu falcao ile, hatta kötü turnuva geçirdi. Monaco kendisi takım bul dedi, biz isteyince değerlendi. Alamiyorsan o dk bırakacaksın, kimsenin g.tunu kaldirmaya gerek yoktu.cok iyi oluyor bize
Ya Diagne ya Linnes 2 güne gidecek bakalım az daha bekleyelim renktaşYahu satsinlar o zaman da su stresten kurtulalim
Şu anda bir rüyadalar tipik ersun takımı 7-8.haftadan sonra düşmeye başlayacaklarVedat-Mevlut forvet hatti ilr yenildikleri her mac; boyle forvet hatti mi olur, anadolu takimi forvet hatti gibi diyecekler
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş konuşuyorlar salla. Gördük Şeref aydının duyumlarını.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu renktaş bekleyecek takat mi kaldı? Bugün olmadı yarın diye diye 2 ayı geçirdik. Yemin ediyorum bütün yönetime kafa göz giresim var böyle planlama olur mu yahu.Ya Diagne ya Linnes 2 güne gidecek bakalım az daha bekleyelim renktaş
KolpaŞeref Aydın @srfydn1905
Bugünkü maç Diagne'nin veda maçı. Kendisi bugünkü oyunuyla umarım hafızalarımızda güzel bir anı bırakır. Ben kendisine ta en başından beri suç bulmuyorum. Adam bugüne kadar takımdan ayrılmadıysa bu onun suçu değil yönetici ve sürekli hakaret eden biz taraftarların suçudur.