Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydın‏ @srfydn1905

Bugünkü maç Diagne'nin veda maçı. Kendisi bugünkü oyunuyla umarım hafızalarımızda güzel bir anı bırakır. Ben kendisine ta en başından beri suç bulmuyorum. Adam bugüne kadar takımdan ayrılmadıysa bu onun suçu değil yönetici ve sürekli hakaret eden biz taraftarların suçudur.

Linnese yapilan resmen saygisizlik ve etik olmaz gercekten satmayi istiyorsak. Adam sözlesmeyi uzatmayip, istedigi yere giderdi bizde bu sezon icin yeri olmadigini bilseydi.

Fatih Terim :

"Orta sahadaki eksikliğimizi dile getirmiştim. Donk ile Nzonzi aynı tipte oyuncular. Ömer iyi şutlar ve koşular yapabilen sol ayaklı oyuncu diye ona şans verdim"

Ah hocam ah bu yönetimle daha çok şapkadan tavşan çıkartmaya çalışacaksın. Allah sabır versin sana.

Şeref Aydın‏ @srfydn1905

Bugünkü maç Diagne'nin veda maçı. Kendisi bugünkü oyunuyla umarım hafızalarımızda güzel bir anı bırakır. Ben kendisine ta en başından beri suç bulmuyorum. Adam bugüne kadar takımdan ayrılmadıysa bu onun suçu değil yönetici ve sürekli hakaret eden biz taraftarların suçudur.
Doğru çıkarsa şeref kral olur

Çadne gidip falcao gelmezse real madrid ve psg ye karşı abdurrahim çıkar oynar artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt