Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hale gelmemizin tek sebebi net al sat dengesidir.

Yönetime bende kızıyorum ama al set dengesi olmasa onyekuru da alınırdı Falcao da 2 ay önce gelirdi. 2 sene daha çekeceğiz bunu.

Zaman öyle , futbol da dediğin gibi sabretmek ile olmuyor. Başlarım yönetime. Al sat dengesini var ve biliyorsan. Elindeki forveti satmadan önce forvet, elindeki orta sahayı satmadan önce orta saha alacaksın. Bunun adına al sat dengesini değil, dengesiz yönetim denir

Hocam seni çok seviyorum.Hataların var elbet insansın ama Galatasaraylı olduğun için çok mutluyum.Bu arada ceza alacak hiçbir şey söylemedi hoca hakaret falan yok tam gediğine oturttu lafı ses getirdi yine.

Şöyle birşey var;

Fatih hocanın konuşmaları da doğruluyor gibi.

Geçmiş olsun. Zaten bu hakemlerle ilk 5 e girersek öpüp başımıza koyalım.

Erol bedir a spor’a baglandı 5 dkdir konusuyor toplamda 5-6 kelimeyi anladım anca nasıl baskan bu

Hocam taraftarın gazini almayı basardin bu yabanci siniri mevzusuyla. Bunda kesinlikle arkandayiz. Lakin bu oyun ile olmaz. Adem o son golü atmasaydi suan baska seyler konusur olurduk. Ben bu oynadığımız oyunu hic begenmiyorum

Genelde Galatasaray'ı bir Falcao'mu kurtaracak kafasındayım da ileride top tutan herhangi bir forvet takımı bariz rahatlatacak.

Abi bu nasıl bir ülke. Nasıl bir futbol, nasıl yöneticilikler yapılıyor.
Hangi ülkede var; Maç bitince bir takımın başkanı çıkıp maçı yorumluyor, hakem hatalarını konuşuyor.
A spor'da şuan onu izliyoruz.
Sıkılıyorum artık bu ülke futbolundan.

Genelde Galatasaray'ı bir Falcao'mu kurtaracak kafasındayım da ileride top tutan herhangi bir forvet takımı bariz rahatlatacak.
Falcao bu akşam sahada olsa 3 rahat atardı. Forvet takimi çok etkiliyor. Fener geçen seneden farkı sadece forveti başka numarası yok ama daha düzene girdiler misal.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt