Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman nediyor yav. Beinsports oyunlarin özetlerini vermiyormus kanallara, dört büyük takimi sampiyonluk yarisinda tutmak icin cünkü öyle daha iyi para kazana biliyormuslar. Bunun mantigi nerde?

Son 3 maça gore konusuyorum.

1- Belhanda gamsızı gitmeli
2- Bosuna Diagne'ye bok atmayalım. Ben de kendisini sevmiyorum ama adama pozisyon da hazırlayamıyoruz net olarak.
3- Falcao bu macta olsa gol atabilecek miydi sanki.
4- Onceliğimiz Falcao değil, N'diaye'nin biraz daha teknik olanını bulabilmekti ama bu yonetimle o da olmayacak.
5- Hakeme de cok bok atmayalım.Yalnızca 2. gol oncesi Marcao'ya yapılan harekete faul verilebilirdi. Bir de Emre'nin 2. sarıdan kırmızısı kesin hatalıydı.
6- Bu oyunla Kayseri gibi bir takımı güç bela yeniyorsak bu sene isimiz cok ama cok zor.

Falcao'yu beceremediler muhtemelen ama bir forvet alsınlar en azından. Diagne ile oynayamayız biz. O sorumsuz, umursamaz kazma ile geçiremeyiz sezonu.

Erman nediyor yav. Beinsports oyunlarin özetlerini vermiyormus kanallara, dört büyük takimi sampiyonluk yarisinda tutmak icin cünkü öyle daha iyi para kazana biliyormuslar. Bunun mantigi nerde?
Yok öyle birşey.
Sadece geçen sene 100 ise bu sene 200 istiyor yayımcı kuruluş görüntüler için. Aspora o para çok gelmiş. Almıyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu defansı elek edecekler kimse gruptan çıkmayı hayal etmesin,2 brugge maçını kazanıp doğru uefaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt