Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne gitmezse inanılmaz sıkıntılar yaşayacağız. Yedek de bırakamazsın bunu takımı karıştırır

Saka maka babelin 2 golde ofsayt vermese kimse bisey demez. Allem ettiler kallem ettiler ofsayt diye iptal etti serefsizler

Yalnız her top ver geri ee lyuindama gerii veriyor ya bir defans en son kaleye verir bunuda mi bilmiyor bence maçın bu hale gelme sebebi lyuindama dirr.Bu Kayseri denizliden bile çok kötü takım

Yönetime konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. Ama bu al sat dengesi olmadan önceki yönetim 48 milyon euro 2014 devre arasında Aysal 40 milyon euro ya yakın para harcadı. Bu yönetimin öyle bir şansı yok onu demek istedim.
Tabi satmasan harcayamazsin, bu sene kimi satsa kimsenin giki cikmazdi yerini biriyle doldurdugu taktirde. Son daka 13milyonu cagneye degilde düzgün plan yapip iyi birini alsaydi forvet sorunuda olmazdi, yönetimin transfer konusunda cok yanlisi var. Birseyi yapamayinca Ffpye siginiyorlar. Sözüm sana degil rentas yönetim gecen sene ve kis döneminde ve simdi traansfer sezonunu cok kötü yönetti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt