Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Toplansak ne olacak layok nöbete toplanin. kilitliydi ya .d
Orta da en dirençlisi Ömer Bayram olan takımın taraftarıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplansak ne olacak layok nöbete toplanin. kilitliydi ya .d
Diagne’yi sayma hiç bence. Olmayacak ondan belli.yok artik kanat al babel 1. forvet diagne 2.forvet yapilacak bsy yok
Belhanda, Diagne’yi gömdü.
Belhanda: Pozisyon üretiyoruz ancak gol noktasında başarısızlığımız var. Buna biraz daha fazla çalışmak zorundayız
Öyle diyolarFalcao yattı mı
os da üretkenligimiz yok dese diagne ne bok yiyecek bu cöpBelhanda, Diagne’yi gömdü.
Belhanda: Pozisyon üretiyoruz ancak gol noktasında başarısızlığımız var. Buna biraz daha fazla çalışmak zorundayız
maalesefFalcao yattı mı
Neden Musap bir gelişme mi varmaalesef
Tabi satmasan harcayamazsin, bu sene kimi satsa kimsenin giki cikmazdi yerini biriyle doldurdugu taktirde. Son daka 13milyonu cagneye degilde düzgün plan yapip iyi birini alsaydi forvet sorunuda olmazdi, yönetimin transfer konusunda cok yanlisi var. Birseyi yapamayinca Ffpye siginiyorlar. Sözüm sana degil rentas yönetim gecen sene ve kis döneminde ve simdi traansfer sezonunu cok kötü yönettiYönetime konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. Ama bu al sat dengesi olmadan önceki yönetim 48 milyon euro 2014 devre arasında Aysal 40 milyon euro ya yakın para harcadı. Bu yönetimin öyle bir şansı yok onu demek istedim.
Öyle diyolar