Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.958
- 7.456
- 1.548
Hoca Falcao transferine ben inanıyorum ihtiyacımız var dedi.
Hadi hayırlı olsun
Hadi hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dakika 85 falandı, normal. Haftaya yine 11 başlatır.Bugun ilk defa cıkardı mariano’yu
Cılgınlar gibiyse bu ıs bıtmıs
abi al ben arfayi belhanda yerine bedava varya ligi sallar yeminle bedava yaBelhandaya 5 milyon Euro filan varsa verilsin. Veya Belhanda+ Diagne 10-15 milyon Euro ya
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Olmayacak Falcao, inşallah düzgün bir forvet kiralarız .baya umutsuz konusmus hoca
Musap sen neden bu kadar pozitifsin ? Senin her mesajın bana hep pozitif enerji veriyorbaya umutsuz konusmus hoca
Bisey paylastigi yok ya cocuklari ve falcao ile teknede dans etmisler onu paylasmis. Transferle alakasi yokNe paylasmis
bencede maalesef... hayirlisi artik ne diyim 2 günde bakalim yerine kim gelecekOlmayacak Falcao, inşallah düzgün bir forvet kiralarız .
mr. sunshine'iz napak .d yok yaw konusmalardan belli sictilarMusap sen neden bu kadar pozitifsin ? Senin her mesajın bana hep pozitif enerji veriyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VAR KONUSU
Renkdaslarimizin anlamadigi konuya açiklik getirmek isterim. Ofsayt pozisyonunda GOL ATABILECEK VUCUT BÖLGELERINE BAKILIR. Bu yüzden iki VAR karari da dogru. Emrenin asist pozisyonunda koluna degil omuzuna bakmak lazim.