Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca macin bitimine az bir süre kala mariano ve nagatomoyu cikarmayi akil ettiyse bu iyi bir haberdir. selcuk sevdasindan vazgectigi gibi bu iki ihtiyardan da vazgecerse önümüz acik. sal gitsin sunlari hoca.

Gerçekten başım çatlıyor. Şu gündemi takip etmekten kız arkadaşımla kavga ettim, telefon düşmedi elimden. Lanet olsun ya vallahi billahi

hoca pazartesiye kadar bekleyelim olabilir olmayadabilir ama olumlu olur diye umuyorum tarzı bir şey demiş

Bjk bile transfer yapiyor epl den biz yapamiyoruz azk

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Beyler hani aranızda "FALCAO GELSE NE OLACAK TAKIM TOP MU OYNUYOR" diyenler var ya şu maçın iki yarısındaki farkı görürler umarım. Diagne sahada olduğu sürece 2 stoperin arasında kalarak bizi durdurmaya mahkum. Ne pas oyununda var, ne de alan açıyor. Bu şekilde takıma 10 tane adam da alsak bir şey değişmez. Ayrıca Belhanda'yı beğenen birisi olarak bugünkü performansından hiç hoşnut değilim. Bize çok acil hızlı bir kanat ya da 10 numara lazım. Ben Arfa hem bonservissiz hem de tam aradığımız özelliklerde birisi. Belhanda'yı sola çekerek çok iş yapar bu kadro. Babel Adem forveti yedekler çok rahat.

Bu Diagne yerine son gün 1 yıllık Llorente ye dahi razıyım. Bu aptalla sezon bitmez.

yönetimin bir şansı var falcaoyu getirmek getiremezlerse her kötü sonuçta bütün oklar onlara döner topun ağzında olurlar kendi kaderlerini kendileri çizecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt