Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
Diagne'nin Lecce'ye kiralanması gündemde. (TMW) 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 aydir getiremedikleri oyuncu benim yüzümden mi? gerizekalilar plan b tutmayip icine sictilarGelemeyeceksede senin bu olumsuzluklarin sayesinde helal olsun musap
Diagne ile Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Sporting Lizbon, Monaco ve Anderlecht de ilgileniyor.
(tuttomercatoweb)
Bu kadar ilgilenen takım varmış. Peki neden hala satılamıyor bu adam ?![]()
istedi bizimkiler ibb vermedı reis fenere göndereceklerdi adamları kucumsemıs bısı yapmıs o iste olmadıKeşke Diagne yerine geçen sene alsaydık Avrupa Liginde bile ilerleyebilirdik.
totem yaptigimi kim diyor allah askina? 2 aydir getiremedikleri adama fiorentina sulandir. bonservis istiyor monaco neyin totem i diyorsun sen
sat sat sat sat satSpartak teklifi 8.5'a çıkarmış.
Gerçekten başım çatlıyor. Şu gündemi takip etmekten kız arkadaşımla kavga ettim, telefon düşmedi elimden. Lanet olsun ya vallahi billahi
gelmedi birseymusap dm bak
Diagne nin kiralık gitmesi hiç bir işe yaramaz
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Vallaha yeminle kimseyi tanimam ama rodopa yazacam arkadaşlar lütfen ya yardımcı olun sesimizi duyuralim ya lütfen ya bedava ben arfaHiç adı bile geçmiyor nasıl duyurucaz bu ismi hiç mi bilmiyorlar boşta adam birde.