- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Kudurmus kuslar.. Tam Falcao Kapi bildirme vakti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra Falcao gelmesse bu beceriksizler kimseyi getiremezler Adem bile Fark yaratiyor yarabbim Falcao neler yapmazcidden totem felan yapmiyorum. falcaoyu hemen birakip güzel bir rüya olarak birakip baska forvete HEMEN odaklanmak gerek.
cidden marcao ve lhyundımadan bukadar cabuk umudu kesebılıyormusunuz yav
Gelir gideri düzeltecek bir kiralama ücreti artı satın alma opsiyonu çok güzel olurdu bence. Gelecek sene bir nebze olsun elimiz güçlü başlardık transfer sezonuna.Diagne nin kiralık gitmesi hiç bir işe yaramaz
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Younes Belhanda: "Biraz zor oldu. Acı çektiğimizi söyleyebiliriz. İlk golü onlara atma fırsatını biz verdik. Yarışta olduğumuz rakipler var, ara fazla açılmamalı. Özgüvenimiz açısından önemli bir galibiyet oldu."
sana veya baskasina mi soracaktim olumsuz düsünmek istiyorsam?Uçan kuş olsa transfer yattı diyorsun. Senin şu yaptığını sıradan bir kullanıcı yapsa süresiz ban yerdi burada. Herkes gergin her gördüğün şeye o zaman olumsuz olumsuz yorum yapma bence.
Younes Belhanda: "Çok fırsat yakaladık ancak etkili olamadık. Sezon başından beri sorunumuz bu. Her maçta golü yiyoruz, sonra geri dönmeye çalışıyoruz. Bu sorunu çözmemiz gerekiyor."
real ve psg macları fazla acımasızca olmıyacakmı bülent korkmazda mı senın ıcın çöptüreal ve psg maçlarında daha net göreceğiz ne kadar boş beleş transferler olduklarını.
bende ondan dolayi kanat istiyorum. babel ligde forvet götürür. diagne parasiyla artik sol bek + kanat almak gerekBu saatten sonra Falcao gelmesse bu beceriksizler kimseyi getiremezler Adem bile Fark yaratiyor yarabbim Falcao neler yapmaz
O zaman başkası yapınca da düzgün şekilde konuşacaksınızsana veya baskasina mi soracaktim olumsuz düsünmek istiyorsam?
ama cılgınlar gibi dans etmislerBisey paylastigi yok ya cocuklari ve falcao ile teknede dans etmisler onu paylasmis. Transferle alakasi yok