Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne’yi kiralamak mallık olur en yüksek bonservisi kim veriyorsa sat gitsin üçe beşe bakmadan. Kiralıktan dönecek stresiyle yaşayamam 1 yıl.

falcao 'nun Monaco dan gelişini şeyedeyim. Diagne 'nin galatasaray 'dan gidişini şeyedeyim. Ali Koç 'un. Yaptığı ayak oyunları 'nı yiyeyim. Medyanın algı Oyunları'nı ayrıca şeyedeyim. Maç sonu Terim'in basın toplantısını dinledim. Rahat olun gençler. Hepsini üst üste koymazsa bir şey bilmiyorum. Efsane bir sezon efsane bir şampiyonluk geliyor. Terim kırmızı çizgim .Bu forumda da da atıp tutanlar oluyor bazen. Bundan sonra acımam söyleyim. Kelimeyi şehadet getirerek alın terimin adını ağzınıza. Beni deli etmeyin. Dola baba boynuma Dola. Allah kerim Fatih Terim o kadar.

Diagne 5-6 Milyona gitsin kafiyim artık Falcao bir tanede genç beleş meleş bir adam alırız kontenjan adına

Diagne nin kiralık gitmesi hiç bir işe yaramaz

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Gelir gideri düzeltecek bir kiralama ücreti artı satın alma opsiyonu çok güzel olurdu bence. Gelecek sene bir nebze olsun elimiz güçlü başlardık transfer sezonuna.

Younes Belhanda: "Biraz zor oldu. Acı çektiğimizi söyleyebiliriz. İlk golü onlara atma fırsatını biz verdik. Yarışta olduğumuz rakipler var, ara fazla açılmamalı. Özgüvenimiz açısından önemli bir galibiyet oldu."

Verdiğin rezil paslardan dolay taraftarın çektiği acıyı nabacaz?

Bu arada hakemin Galatasaray aleyhine hatalarını konuştuk, Kayserispor'un aleyhine Abdennour'a verilen ilk kart ve Umut Bulut'un ilk kartında şüpheli. Hakem rezil maç yönetmiş, bir kez daha gördüm.

Uçan kuş olsa transfer yattı diyorsun. Senin şu yaptığını sıradan bir kullanıcı yapsa süresiz ban yerdi burada. Herkes gergin her gördüğün şeye o zaman olumsuz olumsuz yorum yapma bence.
sana veya baskasina mi soracaktim olumsuz düsünmek istiyorsam?

Younes Belhanda: "Çok fırsat yakaladık ancak etkili olamadık. Sezon başından beri sorunumuz bu. Her maçta golü yiyoruz, sonra geri dönmeye çalışıyoruz. Bu sorunu çözmemiz gerekiyor."

bok gibi oynadın suçu başka yere atma hıyar.

1567199202381.webp

Fatih Terim: "Gezdirebileceğim oyuncu ne kadar çok olursa, o kadar iyi olur benim için. Ömer Bayram da bunlardan bir tanesi. Bir orta saha daha kazanmış olduk. Ömer gitmek istedi bir ara ama ben ondan memnunum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt