Ergin DOGAN
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 655
- 183
- 1.153
Icardi kabul etmiş galiba bu sefer
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aradaki farkı Albayrak mı verdi ne yaptı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'nun yorum yapacağı fotoğraf ektedir.
Mal hayatının hatasını yapıyor Falcao nun yaptığı gibi.
2 hafta maç yok acayip rahatım yaw
STRESSİZ 2 HAFTA
abi haklısın özellikle terime icerden saldırılar konusunda fakat dısarıdan komple ve sürekli saldırı olacak bu yıl hoca bunu söyledifalcao 'nun Monaco dan gelişini şeyedeyim. Diagne 'nin galatasaray 'dan gidişini şeyedeyim. Ali Koç 'un. Yaptığı ayak oyunları 'nı yiyeyim. Medyanın algı Oyunları'nı ayrıca şeyedeyim. Maç sonu Terim'in basın toplantısını dinledim. Rahat olun gençler. Hepsini üst üste koymazsa bir şey bilmiyorum. Efsane bir sezon efsane bir şampiyonluk geliyor. Terim kırmızı çizgim .Bu forumda da da atıp tutanlar oluyor bazen. Bundan sonra acımam söyleyim. Kelimeyi şehadet getirerek alın terimin adını ağzınıza. Beni deli etmeyin. Dola baba boynuma Dola. Allah kerim Fatih Terim o kadar.
Emre mor ne yazıkki herhangi bir mevkide oynayacak kapasitede değilEmre mor kanatta değil forvet arkası oynamali
MARABA
ben de dinledim basın toplantısınıfalcao 'nun Monaco dan gelişini şeyedeyim. Diagne 'nin galatasaray 'dan gidişini şeyedeyim. Ali Koç 'un. Yaptığı ayak oyunları 'nı yiyeyim. Medyanın algı Oyunları'nı ayrıca şeyedeyim. Maç sonu Terim'in basın toplantısını dinledim. Rahat olun gençler. Hepsini üst üste koymazsa bir şey bilmiyorum. Efsane bir sezon efsane bir şampiyonluk geliyor. Terim kırmızı çizgim .Bu forumda da da atıp tutanlar oluyor bazen. Bundan sonra acımam söyleyim. Kelimeyi şehadet getirerek alın terimin adını ağzınıza. Beni deli etmeyin. Dola baba boynuma Dola. Allah kerim Fatih Terim o kadar.
Bilerek yapıyor gibi ya benimde dikkatimiekti çok boş birde moderator olmuş nasıl işseMusap sen neden bu kadar pozitifsin ? Senin her mesajın bana hep pozitif enerji veriyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ama bunu yönetime giydirmeli ve işleri bitirmeli bir şekilde açıkladı. Alıştık transfersiz oynamaya ama inşallah olacak dedi.Fatih hoca transfer olabilir, sürprizler olabilir ama olmayadabilir demiş galiba. Trt'de böyle bir şeyler söyledi.
Zehirli oku atmasak mıHaftasonu hareketli geçecek gibi
Olsun satsinlar yeterki illa o parayi harcamak zorunda olacaklar illaki birileri gelirbizim yönetim böyle. gomis satip oyuncu almadilar. yine ayni boku yaparlar