Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Falcao'nun yorum yapacağı fotoğraf ektedir.

IMG_2397.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao 'nun Monaco dan gelişini şeyedeyim. Diagne 'nin galatasaray 'dan gidişini şeyedeyim. Ali Koç 'un. Yaptığı ayak oyunları 'nı yiyeyim. Medyanın algı Oyunları'nı ayrıca şeyedeyim. Maç sonu Terim'in basın toplantısını dinledim. Rahat olun gençler. Hepsini üst üste koymazsa bir şey bilmiyorum. Efsane bir sezon efsane bir şampiyonluk geliyor. Terim kırmızı çizgim .Bu forumda da da atıp tutanlar oluyor bazen. Bundan sonra acımam söyleyim. Kelimeyi şehadet getirerek alın terimin adını ağzınıza. Beni deli etmeyin. Dola baba boynuma Dola. Allah kerim Fatih Terim o kadar.
abi haklısın özellikle terime icerden saldırılar konusunda fakat dısarıdan komple ve sürekli saldırı olacak bu yıl hoca bunu söyledi

kim koruyacak peki hocayı baksana 1 tane bile yönetici konusmuyor hoca ceza yedigi zaman kim konusacak peki !!

yani bu sene o yalıcocugu herseyi göze almıs okadar eminim tvye cıkıp küfredip ceza almazsa yine sasırmam ama biz nasıl mücadele edecez kim koruyacak hocayı.

Fatih hoca transfer olabilir, sürprizler olabilir ama olmayadabilir demiş galiba. Trt'de böyle bir şeyler söyledi.

falcao 'nun Monaco dan gelişini şeyedeyim. Diagne 'nin galatasaray 'dan gidişini şeyedeyim. Ali Koç 'un. Yaptığı ayak oyunları 'nı yiyeyim. Medyanın algı Oyunları'nı ayrıca şeyedeyim. Maç sonu Terim'in basın toplantısını dinledim. Rahat olun gençler. Hepsini üst üste koymazsa bir şey bilmiyorum. Efsane bir sezon efsane bir şampiyonluk geliyor. Terim kırmızı çizgim .Bu forumda da da atıp tutanlar oluyor bazen. Bundan sonra acımam söyleyim. Kelimeyi şehadet getirerek alın terimin adını ağzınıza. Beni deli etmeyin. Dola baba boynuma Dola. Allah kerim Fatih Terim o kadar.
ben de dinledim basın toplantısını
bos konustu

İsmi bizimle anılan medyada çıkan futbolcuları genelde alamıyoruz neden acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt