Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Gezdirebileceğim oyuncu ne kadar çok olursa, o kadar iyi olur benim için. Ömer Bayram da bunlardan bir tanesi. Bir orta saha daha kazanmış olduk. Ömer gitmek istedi bir ara ama ben ondan memnunum."

Hoca burda subliminal mesaj vermiş. s.ktum birde gezdirdim demiş.

Bu arada bu akşam Mariano'yu beğenmeyen var mıydı ? Değiştireceksek sol beki değiştirelim bu dönem. Ama her şeyden önce Babel'in kanatta olmayacağını bugün bir kere daha gördük.

Linnesi hatta Şeneri ısındırmak laZım. Yoğun tempoda mariano dağılır gider, Şeneri lig maçlarında rahatlıkla oynatabilirsin fiziği iyi olursa

Fernando yerine Belhanda'yı satmalıydık, Fernando bu sene de takımda olmalıydı. Şu an takıma 11'e 4 olmak üzere, en az 6 takviye gerek. Santrafor, stoper, bek, orta saha eksiğimiz var. Bu kadar kısıtlı sürede çözüleceğini düşünmek akıl karı değil. Ligde bile nal topluyoruz. ŞL'de neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. Çor bir sene bizi bekliyor.

Arkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
Gerçi Twitter in yarısı maçı özetlerden takip ediyordur

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Yav nerede götürmüş takımı karşı sahaya. Zaten ortada önde oynuyor bu işi yapması normal ama yapamıyor. Bu arkadaşlar belhandanın mevkisinin görevini söylüyor herhalde. Yoksa onun bunu yaptığını düşünmüyorlardır diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt