Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.864
- 11.217
- 1.838
:red:Ben arfa var ya gelsin belhandaya nasıl çalım atılır,nasıl araya pas atılır,nasıl kaleye şut çekilir öğretir.İzlemedin kendisini galiba bedava hemde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:Ben arfa var ya gelsin belhandaya nasıl çalım atılır,nasıl araya pas atılır,nasıl kaleye şut çekilir öğretir.İzlemedin kendisini galiba bedava hemde.
Sen bu kıvılcımı yakar gibisin abi...Ben Arfa bir aloya bakar şuan bile
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
maçtan sonra anca girebildim sosyal medyaya
bu orman çocukları niye ağlıyor tüm kararlar doğru zaten?
Yok havalar sıcak hergün 3-4 bardak Spritz atıyorum bol buzlu.reis, acmadinmi 70 lik.
reis, acmadinmi 70 lik.
Bosver üstüne düşeni yapiyor leo guneyYaw yuru git surdan o pozisyona kirmizi mi verilir ayagi ile dokunmus sadece sari verdi dogru karar senin gibi taraftarlarda bunlara canak tutuyor iste
Yok havalar sıcak hergün 3-4 bardak Spritz atıyorum bol buzlu.
Ama 3 gün önce köydeyim türkiyede anasını belledim rakının su başında.
Ekli dosyayı görüntüle 58575Ekli dosyayı görüntüle 58579Ekli dosyayı görüntüle 58580
..Fatih Terim boş konuşmuş kimilerine göre. Kuş beyinliler sizi![]()
maç keyiflendirmiş seni
hop oturup hop kalkmışsın
cevap soruda gizli, dünya yansa bu fbli kaşarlar erimezmaçtan sonra anca girebildim sosyal medyaya
bu orman çocukları niye ağlıyor tüm kararlar doğru zaten?
Twitteri ciddiye almamArkadaş bu Twitter da millet bir tutturmuş Belhanda olmadan kaleye gidemeyiz takımda en son kesilecek kişi diye. Benmi anlamıyorum bu adamın işi zaten topu orta sahadan alıp kaleye götürmek değil mi veya uzaktan şut çekmek?
Gerçi Twitter in yarısı maçı özetlerden takip ediyordur
TmmForvetin isi de gol atmak, savunmanin da gol yedirmemek. Saydigim iki taraf da isini düzgün yapmiyor iki taraf da rezil olunca yaptigi normal iş göze geliyo işte