Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw yuru git surdan o pozisyona kirmizi mi verilir ayagi ile dokunmus sadece sari verdi dogru karar senin gibi taraftarlarda bunlara canak tutuyor iste
Ne kırmızısı ne diyorsun. Mecbur mu her pozisyonda her topçuya sürtünmesi ters bakış atması filan. Adam olsun biraz işini yapsın sonra yapsın itligini.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

signbot-1.gif
signbot-1.gif
signbot-1.gif

6f9739ce3364558427491d8fc0002b73.gif

s.a
kudretli cimbomun büyük taraftarı!!

ezgif-5-a7530ccd99a0.gif

signbot-1.gif
signbot-1.gif
signbot-1.gif

:asd::asd:

Adamlar biliyor hangi tweetin etkileşim ve takipçi getireceğini ona göre arada sırada yazıp çiziyorlar.

İsmi bizimle anılan medyada çıkan futbolcuları genelde alamıyoruz neden acaba?
Çok basit çünkü Monaco'nun aldığı sol beki forvet diye yazıp milleti gaza getirmeye çalışan bir basın ordusuyla karşı karşıyayız. Bu basın ordusu o kadar kötü ki hamaktan okuduğu tweeti ertesi günü manşetten verdirtiyor gazetesine.

Yaw ne 3 Milyonu adamların forvet alması lazım işte öbür bütün laflar boş Icardi geldiği an Falcao floryada olur.

ben de dinledim basın toplantısını
bos konustu

O boş dediğin yerleri ben öyle bir doldururum ki şaşırırsın. Ayrıca senin burda attığın mesajlardan daha boş değil. Terim kırmızı çizgim dedim. Seni pek sevmiyorum
Seninle başlanam iyi oldu.

"2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum"

Falcao'nun transferine de değinen Terim, "Profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Her şey rahatlıkla konuşulabiliyor, bir şey gizli kalmıyor. Muhakkak ki bir oyuncu kendi mevkisine bir adamın gelmesinden rahatsızlık duyabilir. Rahatsızlık duyuyorsa çıkar 2-3 tane atar.
Profesyonel bir hayat, yarın bir gün başka arkadaşlarla yollarımızı ayırabiliriz. Onun için başkanımız ve yönetimimizin süre sonuna kadar bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Bizim sadece santrafor ihtiyacımız yok. Bir sürpriz yapabilir miyiz? Evet. Hiç bir şey de yapmayabiliriz. Hiç kolay değil, bir yandan borç öde, bir yandan UEFA'nın normlarına uy, bir yandan transfer yap. Hiç kolay şeyler değil. 2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum" dedi.

Diagneye fena giydirmiş

Ya "fizikli" ya "koşmayan teknik asolistler" alınıyor...

Yıllardır modern dinamik ve çevik ortasaha eksikliği çekiyoruz.

Ömer bile dinamizm kattı oyunumuz'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt