Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basın toplantısında cok fena gecırmıs hoca yav. 1000de 1i konusuluyor suan forumda

Biraz da Stoper konusuna gelelim.

Hadi geçtik olayı ...resmen Yedek Stoper yok.

Luyindama-Marcao yeterli kalitede mı kimse sorgulamiyor...

Geldiiii

Ekli dosyalar

• 60DE7339-1D75-4A58-ACB5-34D1FBCAC825.webp
    60DE7339-1D75-4A58-ACB5-34D1FBCAC825.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 155
bizimkiler birazdan ucmuyorlar mi? falcaoyu nasil bekliyorlar o vakit
akşam 6 civarı diye
Falcao gelecek yüksek ihtimal

1 maç Galatasaray'ı ancak böyle ayağa kaldırır resmen ölü toprağını attık.
falcao gelirse artık forvetimiz olacak ve daha iyi oluruz bence çünkü forvet de takımı oynatır.vedat fb de kafa topları alıyor geri gelip top dağıtıyor, rakip defansı rahat çıkartmıyor vb yani falcao gelirse takım baya farkeder olumlu olarak

"2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum"

Falcao'nun transferine de değinen Terim, "Profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Her şey rahatlıkla konuşulabiliyor, bir şey gizli kalmıyor. Muhakkak ki bir oyuncu kendi mevkisine bir adamın gelmesinden rahatsızlık duyabilir. Rahatsızlık duyuyorsa çıkar 2-3 tane atar.
Profesyonel bir hayat, yarın bir gün başka arkadaşlarla yollarımızı ayırabiliriz. Onun için başkanımız ve yönetimimizin süre sonuna kadar bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Bizim sadece santrafor ihtiyacımız yok. Bir sürpriz yapabilir miyiz? Evet. Hiç bir şey de yapmayabiliriz. Hiç kolay değil, bir yandan borç öde, bir yandan UEFA'nın normlarına uy, bir yandan transfer yap. Hiç kolay şeyler değil. 2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum" dedi.

Diagneye fena giydirmiş
Sürpriz kim

O boş dediğin yerleri ben öyle bir doldururum ki şaşırırsın. Ayrıca senin burda attığın mesajlardan daha boş değil. Terim kırmızı çizgim dedim. Seni pek sevmiyorum
Seninle başlanam iyi oldu.
benim mesajlarım da bos haklısın
seninkilerin bos oldugu gibi
ama biz basın toplantısı yapmıyoruz forumda geyik yapıyoruz
terimin daha dolu konusmasını beklerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt