Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Otelde görüşmüşler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya 80 milyon diyorlar bizim 3'ü 5'i napacaklar çıldırmamak elde değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otelde görüşmüşler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basın toplantısındaki sen değildin kardeşim lafları ağır geldiyse sana yallah Antu'yaben de dinledim basın toplantısını
bos konustu
basın toplantısında cok fena gecırmıs hoca yav. 1000de 1i konusuluyor suan forumda
akşam 6 civarı diyebizimkiler birazdan ucmuyorlar mi? falcaoyu nasil bekliyorlar o vakit
falcao gelirse artık forvetimiz olacak ve daha iyi oluruz bence çünkü forvet de takımı oynatır.vedat fb de kafa topları alıyor geri gelip top dağıtıyor, rakip defansı rahat çıkartmıyor vb yani falcao gelirse takım baya farkeder olumlu olarakFalcao gelecek yüksek ihtimal
1 maç Galatasaray'ı ancak böyle ayağa kaldırır resmen ölü toprağını attık.
Ne bilem.Redeball neyin nesii
Aç kopekleriYa 80 milyon diyorlar bizim 3'ü 5'i napacaklar çıldırmamak elde değil.
Sürpriz kim"2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum"
Falcao'nun transferine de değinen Terim, "Profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Her şey rahatlıkla konuşulabiliyor, bir şey gizli kalmıyor. Muhakkak ki bir oyuncu kendi mevkisine bir adamın gelmesinden rahatsızlık duyabilir. Rahatsızlık duyuyorsa çıkar 2-3 tane atar. Profesyonel bir hayat, yarın bir gün başka arkadaşlarla yollarımızı ayırabiliriz. Onun için başkanımız ve yönetimimizin süre sonuna kadar bir şeyler yapacağını düşünüyorum. Bizim sadece santrafor ihtiyacımız yok. Bir sürpriz yapabilir miyiz? Evet. Hiç bir şey de yapmayabiliriz. Hiç kolay değil, bir yandan borç öde, bir yandan UEFA'nın normlarına uy, bir yandan transfer yap. Hiç kolay şeyler değil. 2 gün içinde iyi şeyler olacağına inanıyorum" dedi.
Diagneye fena giydirmiş
benim mesajlarım da bos haklısınO boş dediğin yerleri ben öyle bir doldururum ki şaşırırsın. Ayrıca senin burda attığın mesajlardan daha boş değil. Terim kırmızı çizgim dedim. Seni pek sevmiyorum
Seninle başlanam iyi oldu.