Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDQEnxlXsAIwA5Q

Süleyman amca ateş emojisi atıp silmiş

onun ben......

okuyamiyirum ne yaziyor
#ÖZELL

Arkadaşlar büyük riske giriyorum ama siz istediğiniz için. Radamel Falcao bir aksilik çıkmazsa yarın bu saatlerde (01:10) İstanbul'da olacak. Aldığımız bilgiler bu yönde....

yazmışlar reis

Oytun Özer o mesajı atmadan önce de "Arkadaşlar elimizde bir bilgi var ama son yaşananlardan dolayı korkuyoruz paylaşmaktan, çünkü yine çok emin konuşmuş olacağız bu bilgiyi verirsek."

Yazmışlar

Tarik camdaldan daha kötü bir transfer varsa Diagnedir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cagne tarık kadar kötü değil..üzerine kurulan ve işleyen bir oyun sisteminde ceza sahası içinde fırsatçılık yapan ortalama bir oyuncu..bizim oyun anlayışına uymuyor..bize abubakar tarzı golcü lazım

cagne tarık kadar kötü değil..üzerine kurulan ve işleyen bir oyun sisteminde ceza sahası içinde fırsatçılık yapan ortalama bir oyuncu..bizim oyun anlayışına uymuyor..bize abubakar tarzı golcü lazım
Onu da yapsa eyvallah

Bu sene takip etmeye değecek haberler verdiler tabii Falcao transferinde Abdürrahim Ali Naci'den kadar Şeref Aydına kadar herkes yanıldığı gibi bunların da falso haberleri oldu

Falcao transferinde bir tek Gurrepegi ve L'equipe bitti resmi olarak derlerse inanırım geri kalan haberciler çok yanıldı bu konuda

Valla rengim bu sayfayı hala çözemedim sağdan soldan haber toplayıp kendi haberi gibi paylaşıyor gibi geliyo bana seninde söylediğin gibi falcao transferinde patlamayan kalmadı güvenilir dış kaynaklarda dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt