Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fenerlilerin tutuşup twitter da ağlamalarının sebebi ne biliyor musunuz ? Galatasaray toparlanır ve zirveye oynarsa bizimle baş edemeyeceklerini bildikleri için şimdiden tutuşmaya başladılar

Galatasaray şampiyonluk yarışına girince dünya yıkılsa elimizden şampiyonluğu alamayacaklarını bildikleri için şimdiden ağlamaya Galatasaray'ı şampiyonluk yarışından uzak tutmaya çalışıyorlar

Biz buları yenip sıralamada üstlerine geçelim siz o zaman görün şamatayı nasıl ağlıyorlar ...
ts ve alanya maçlarında puan kaybetmelerine bakar ağlamaları : )

Kendimi bunlarin yerine koydum, harbiden acidim lan. Mac 2-2 oldugundaki duyguyu bunlar 6 senedir her gun yasiyor. Biz 3 mac kotu oynadik kafami duvarlara vurucaktim, basima agrilar girdi.

IMG_8042.webp

El León

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ts ve alanya maçlarında puan kaybetmelerine bakar ağlamaları : )
Daha ilk maçlarında 5 dakikada bir penaltı çalınırken sesleri çıkmıyordu, Başakşehir maçında tamamen Visca'nın bencilliğinden gitti o maç son dakikada

Bunların gidişi böyle olmayacak bir anda patlayacaklar çok fazla eksikleri var üstelik

yönetimden hocayı ve kulübü koruma adına ne tepkiler gelecek bakalım yada cesaret edip tepki verebileceklermi acaba korkaklar

Valla rengim bu sayfayı hala çözemedim sağdan soldan haber toplayıp kendi haberi gibi paylaşıyor gibi geliyo bana seninde söylediğin gibi falcao transferinde patlamayan kalmadı güvenilir dış kaynaklarda dahil
Yani %100 doğru haberleri demiyorum ama takip edilmeye değer haberler yaptılar

————Muslera

Linnes-Luyi-Marcao-Yuto

———-Seri—Nzonzi

Feghouli—————-Belhanda

———Babel—-Falcao

Bam bam bam ile rakipleri paramparca ederiz,korkmadan 4-4-2 oynamaliyiz iki haftadir cift forvet le takim neler yapabilecegini gösterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt