Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.598
- 30.533
- 1.988
AAK Fenerbahceeeee diye inletecegiz 6.Hafta
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cimbom pipisi yiyeceklerrrrr6. hafta bilmemne cocuklarinin samp iddiasini samiyene gomecegiz. nkfvags
adi herifler
hepinizi sssssssssssssssssssssssss
Suç yönetime kalır bu Diagne bir yollu elden çıkarılıp yerine santrfor alınmalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işte gerçek bi bir kuş avcısı6. hafta bilmemne cocuklarinin samp iddiasini samiyene gomecegiz. nkfvags
adi herifler
hepinizi sssssssssssssssssssssssss
bugünkü maçta 90 dakika oynamış ve takımın en iyi raitingine sahip oyuncu.Cagne-Malhande out Falcao ve Banega in. Keske olsa ya.
falcao açıklansın yarın ,pazar da fb tsye puan kaybetsin .baya baya rüzgarı bu sefer biz alırız arkamızaFenerliler it gibi korkuyor.Biliyorlar havayı yakalarsak tutamayacaklarını.Falcao transferi bu açıdan çok önemli.Tekrar takıma güven artacak.Milli aradan sonra ic sahada rakibe sahayı dar edecez insallah.
Çakir in tecavüzcüyü öldürdüğü gibi şeyler yasatacaksin bunlara
Gerçekten Falcao'nun geleceğine inanıyor musun r'taş?falcao açıklansın yarın ,pazar da fb tsye puan kaybetsin .baya baya rüzgarı bu sefer biz alırız arkamıza
Boğazımdan geçmez
Hepsi hadım edilmeli mk!! Yalnız bu konunun pedofiliden çok daha derin olduğunu düşünüyorum. Bu yaşta bir çocuğun instagram sayfasında kendini bir obje olarak gösteren fotoğraflar/videolar paylaşanlar da masum değil. Buna izin veren İnstagram da değil. Bu fake hesabı açanlar da.Çakir in tecavüzcüyü öldürdüğü gibi şeyler yasatacaksin bunlara