Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suç yönetime kalır bu Diagne bir yollu elden çıkarılıp yerine santrfor alınmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suclu aramak cözüm degil. Adami getirmek zorundayiz. Ben sampiyonluktan olduktan sonra yönetimi suclasam ne fayda? Sampiyonluk gitmis, sampiyonlar ligi gitmis. Kulup zarar etmis. Bu kadar gecikmeleri bile istifa sebebi aslinda. Zaten suclular.

Falcao'yu almıyorsak şampiyonluğu peşkeş çektiğimizi söylemiştim 2 3 gün önce. Şimdi bunu göreceğiz. Resmen tetiği 2 haftadır çekemedik galibiyetin ardından o olumlu haber gelecekmiş gibi geldi bana hep. Sonunda olacak inşallah. Milli araları hiç sevmem ancak bu kadar güzel denk gelebilirdi. Takım kendini toplayacaktır. Falcao geldiği andan itibaren üstünlük bize geçecek. Gustavo'yu da alamazlarsa tsyi yenseler bile homurdanmalar başlar ki bence yenerler. Ha iyi oyuncu olduğundan değil sadece bu bilmem ne çocukları sevinmesin diye olmasın istiyorum :D

Fenerliler it gibi korkuyor.Biliyorlar havayı yakalarsak tutamayacaklarını.Falcao transferi bu açıdan çok önemli.Tekrar takıma güven artacak.Milli aradan sonra ic sahada rakibe sahayı dar edecez insallah.
falcao açıklansın yarın ,pazar da fb tsye puan kaybetsin .baya baya rüzgarı bu sefer biz alırız arkamıza

Çakir in tecavüzcüyü öldürdüğü gibi şeyler yasatacaksin bunlara

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsi hadım edilmeli mk!! Yalnız bu konunun pedofiliden çok daha derin olduğunu düşünüyorum. Bu yaşta bir çocuğun instagram sayfasında kendini bir obje olarak gösteren fotoğraflar/videolar paylaşanlar da masum değil. Buna izin veren İnstagram da değil. Bu fake hesabı açanlar da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt