Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki ya cagne çıkıp, Babel forvete geçtikten sonra takır takır pozisyona girmemizi nasıl açıklayacağız? Cagnenin suçu mu yoksa diğer oyuncuların mı?
Renkdash İki Kere Yorum Yaptım Diagne ile alakalı 15 gün içinde İkisinde de Kadro Dışı bırakılmalı dedim.Linch yedim.Satın alacak kulüp bulunamıyorsa kadro dışı bırakılmalı.Bu Herife Para Verdik Oynamasını Beklicez Diye Şampiyonluk Gidecek.

Yazmaya devam edecegim. Falcao geldikten sonra 4-4-2 ye donmek zorundayiz. Takim kagni gibi ama toplu ve topsuz oyunda cok yetenekli oyuncularimiz var.

Bu kadar agir ve temposuz takim 4-2-3-1 oynayamaz. Nzonzi cok agir, seri agir, babel agir, belhanda oyun gorusu iyi ama agir, feghouli mukemmel oyun gorusu agir, Falcao agir, Mariano katir gibi, Nagotomo 2 sene onceye gore inanilmaz hantallasmis.

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao(Stoper Transfer)- Nagotomo
Feghouli- Seri- Nzonzi- Emre Mor
Falcao-Babel

Iceride disarida baski kurup kazanir.

TRANSFER - Milan, Diego Laxalt'ın Torino'ya satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

Rakip Takımlar Önlem Bile Almıyor Diagne'ye Artık.Tek oyuncu bırakıyorlar yanına Yakın Markaj yapıyor Yeterli.

Levent Tüzemen: "Feghouli dışında rakip üzerine gidip çalım atacak hızlı bir oyuncu yok. Herkesin topu ayağına beklediği bir anlayışla üstelik durarak ve ağır oynayarak başarılı olamazsın. G.Saray'ın öncelikle Ndiaye gibi savaşçı ve Onyekuru tipi çabuk oyunculara ihtiyacı var."

Diagne şu an bizim kanserimizdir. Oyunda kaldığı dakikalarda aktif değiliz, adem girince hareketlendi oyun.

Kafası transferde kendini veremiyor bıkmış hali var. Acil transfer işleri halledilmeli. Kalıyorsa kalsın adam gibi oynasın gidiyorsa bir an önce satın.

Niye hic bir hareketlenme yok yav.. dün zaten 10 sene daha yaşlandik.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Şu vuruşu falcao yapsa yadırgamam da resmen zeka kokuyor vuruş.
Falcao'da böyle goller atıyor işte bunu her maç yapıyor sadece artısı o.

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt