- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Su Vizyoner yorumlardan nefret ediyorum.
Ne vizyoneri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Vizyoner yorumlardan nefret ediyorum.
Dar gorusle alakasi yok 3 hafta olmus daha oyunu elestiriyorsunuz ve Falcao gelse sunu mu duzeltecek diye sacma sacma konusuyorsunuz Denizli ve Akhisar maclarinda Falcao gibi bi forvetin olsaydi buyuk ihtimal 9 puanimiz olurdu .Bizim en buyuk basarilarimiz hep Falcao gibi buyuk topcular ile gelmistir bos bos vizyoner konusmalar ile olmuyor o isler BeyfendiAdam haklı, kendi dar görüşünden nefret et.
Aslında büyük takım oyuncusu değil. Saha görüşü ve karar mekanizmasi berbat, ayrıca pas oyununa da hiç gelmeyecek bir adam.Adam dikine gidiyordu ya sirf omer bile fark yaratti dikine gitti diye bence ayip ediyoz o adama
Kesinlikle renktas yani bonus falan vardir sadece ya da hazirlik maci ucretleri onlara kalir.free mi diyorsun yani renktaş
Tamam oyunumuzu R.Madrid maçında konuşuruz beyfendi.Dar gorusle alakasi yok 3 hafta olmus daha oyunu elestiriyorsunuz ve Falcao gelse sunu mu duzeltecek diye sacma sacma konusuyorsunuz Denizli ve Akhisar maclarinda Falcao gibi bi forvetin olsaydi buyuk ihtimal 9 puanimiz olurdu .Bizim en buyuk basarilarimiz hep Falcao gibi buyuk topcular ile gelmistir bos bos vizyoner konusmalar ile olmuyor o isler Beyfendi
Orada fiyasko siralamasi yaptim. Ondan daha büyük fiyasko olan Diagne ve Belhanda'nin satilmayasi var yukarda. Bu yapilsa alinirdi.O yekurunun alinmamasi hata degil nasil alacaktik ki...15 nasil verecegiz
Orta saha rotasyonu şu anda
6 n: Nzonzi (Donk)
8 n: Seri (Selçuk)
Takımdaki herkesin aşağı yukarı yedeği var, bir tek Seri'nin yedeği yok. Kağıt üzerinde Selçuk var ama bence yok hükmünde yani.
Zaten hoca da bir orta sahaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi.
Bunu yazdigin her gün kopmadiBugün dana nın kuyruğu kopacak!