Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Diagne Verona haberleri doğru mu acaba hiç gerçekçi gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bağlanma sorunu olanlar
Ne demek, öğretmek için bizim çabamız. Ayrı gayrı yok. @Melih Sönmez taktik tarafında ben oyuncu tarafında yardımcı oluruz. Öğrenmenin yaşı yok renktaş.1 kisiye 2 kisi geliyorsunuz sizin kadar futboldan anlamadigim.icin basa cikamadim
kaleci ,sağ açık ve orta sahaya gerekli 2 takviyeyi nasıl unutmuşsun ayıp
Fernando yu tam zamanında verdik vallahi.
Fernando Reges 84.dakikada adamını kaçırmış gol yemiş Sevilla ve puan kaybetmiş
Şöyle 2,5 kira ücreti + 5,5m satın alma opsiyonlu bir olay olsa kaymak olur. 7-10 m arasına satılabilir bence yine dekiralayacak diyor Verona.
Verona'nın çapı ne oğlum, bedelsiz kiralamak istiyorlardır. Gerçi bu aşamada ona da okeyim ben.
Marcao, Instagram hesabını kapattı.
Küfürle bitiririm o kadar konuşursam.Acil gelip keynote speaker olarak bu konferansta fikirlerini paylasmalisin. Sonunda FAA diye bitirirsen efsane olursun.
Sevilla da malmis fernando ganolans banega orta saha temposuzluguyla la ligada kevgir olurlarFernando yu tam zamanında verdik vallahi.
Nzonzi şu anda onu döver.
Ah ah... Bir de BANEGA gelseydi :'(
Kira parasını gerekirse daha yüksek yapalım opsiyondan. 5m kira + 3m zorunlu opsiyon gibi.Zorunlu opsiyonla felan kiralasak bari.
Ama esas sorun şu
Kimi satıp denge sağlayacağız ?
o zaman farklı fikirlere saygı göstereceksiniz arkadaşım.
yazdığım şeyin vizyoner yorumla uzaktan yakından alakası yok. sadece fikir soruyoruz.
senden de sorayım, katıl muhabbete. Falcao takımdaki disiplinsizliğe çare olur mu, orta saha ve hücum hattındaki kopukluğu giderir mi, sorunların varlığı falcao tipinde bir forvetin yokluğundan mı kaynaklanıyor. yoksa teknik bir zafiyet mi söz konusu.
Bunlar vizyoner yorum olmuyor, sadece yorum. 3 hafta geçti, sahada oynanan oyundan kimse memnun değil. buna hocayı çok aşırı sevenlerde dahil. bizde sorun nedir diye konuşuyoruz
ortamı germeye ne gerek var dostum.
Şöyle 2,5 kira ücreti + 5,5m satın alma opsiyonlu bir olay olsa kaymak olur. 7-10 m arasına satılabilir bence yine de
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi