Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.706
- 91.877
- 5.093
Francefootball kolpa değildir herhalde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göbekli(!) Ömer seni artık savunacağım aslanım
Salladıkları bir haber göremedim L’equipe’ten daha sağlamlar gibiFrancefootball kolpa değildir herhalde?
Ne yazmıştışerefin sabah attığı twit doğru çıktı bütün fransız siteleri falcao pazar sağlık kontrolünden geçecek diye son dk geçiyor bu iş bitti hayırlı olsun herkese diagnede giderse ballı kaymak olur şikeci orçoları titretmenin zamanı geldiii beylerrrr

şerefin sabah attığı twit doğru çıktı bütün fransız siteleri falcao pazar sağlık kontrolünden geçecek diye son dk geçiyor bu iş bitti hayırlı olsun herkese diagnede giderse ballı kaymak olur şikeci orçoları titretmenin zamanı geldiii beylerrrr
nası kostuysa dün göbeği eritip baklavaları meydana çıkarmış. bu grup yararlı olacak bu sezon.
İtalyada evi mi varmış anlamadım
sabah agustin monacoya ulaştı falcao pazar yöneticilerle geliyor yazmıştı galiba ekşidede yazmıştı birşeyler geçmiş sayfada olacaktı kardeşNe yazmıştı
Ben bunu GSC yönetiminden duymak istiyorum açıkçasıŞeref kolpacı mı yoksa gsc sefiri mi?Karar verin lan!