Gitti fiorentinaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitti fiorentinaya
Bence de, sanırım Şeref Aydın ve Gurpegri de Ali Naci için güvenilir demişti.
Coentraoya ronaldonun yancısı dedi gökhan dinç.. mendes aldırmış madriteTop Class seviye için pek beğendiğim biri değildi de Coentrao nasıl oldu da bu yaşta ayağa düştü?..Yunan ve Anadolu takımlarıyla adının geçmesi ve hala boşta olması ilginç; üşendim şimdi araştırmaya...
Burda paylaşıldı zaten forumdakiler canavar gibi gelişmeleri anında paylaşiyolar paoka gitti,zaten 6 numara transferine gerek yok nzonzi geldi daha ne olsun..ben sadece formu takip ediyorum![]()
Şükrü Hanedar'la araları iyi diye biliyorumBen haluka daha cok güveniyorum, sağlam galatasaraylı
Burda paylaşıldı zaten forumdakiler canavar gibi gelişmeleri anında paylaşiyolar paoka gitti zaten 6 numara transferine gerek yok nzonzi geldi daha ne olsun..
O da geliyor, no worries...Şu ortasahadaki hareketliligi arttirabilsek guzel işler olacak ama en buyuk eksiklik cok az pozisyon yaratiliyor buda surekli top cevirmekten kaynakli ara paslarini nokta atisi atacak adamimiz olsaydi acigi oradan kapayip ara paslarla maclari rahat alirdik
aykut kocaman çıkar anca nzonzi-wanyama
O zaman donk u da gonderip mehmet özcani alalım, nzonzi pek sakatlanmıyor zatebKjaer da iyi olur hem tecrubeli hem Marcao falan baya formsuz suan, Ahmet'e falan kalmayiz iste.